MENÜ

Beşiktaş'ın Roberto Pereyra transferinde yenge düğümü!

Beşiktaş’ın anlaşma noktasına geldiği Roberto Pereyra gelen teklifi kabul etmeye sıcak bakıyor ancak eşi süreci uzatıyor... Kara Kartal’ın 2 artı 1 yıllık önerisine olumlu yanıt veren Arjantinli orta saha, İtalya’da yaşamak isteyen eşini ikna turunda!

Beşiktaş'ın Roberto Pereyra transferinde yenge düğümü!

Kara Kartal’da taraftarın merakla beklediği bir diğer konu, orta saha transferi... Bu bölgeye kalitesi tartışılmaz ve takıma büyük katkı sağlayacak bir isim almak için girişimlerine hız veren yönetim son olarak gözünü İtalya Serie A’ya çevirmişti.

Haberin Devamı

Geçen sezonu Çizme takımı Udinese’yle geçiren Roberto Pereyra’yla yapılan pazarlıklarda sona gelindi. Ancak henüz aşılamayan bir konu var... İtalyan ekibi Udinese ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Roberto Pereyra’nın eşi, İtalya’dan ayrılmak istemiyor.

ARAPLARDAN TEKLİF VAR

Tecrübeli orta sahaya Suudi Arabistan, İtalya ve İspanya’dan teklifler var. Beşiktaş’ın sunduğu 2+1 yıllık sözleşme ve detaylarına olumlu yanıt veren Pereyra’nın eşini ikna etmesi bekleniyor. Sonrasında bu transferin hızlı bir şekilde tamamlanması bekleniyor.

Beşiktaşın Roberto Pereyra transferinde yenge düğümü

Geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 36 resmi maça çıkan Roberto Pereyra bu karşılaşmalarda 5 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Haberin Devamı

Beşiktaşın Roberto Pereyra transferinde yenge düğümü

YORUM YAZ