MENÜ

Beşiktaş'ın Kondogbia teklifi ortaya çıktı! Yıldız futbolcudan olumlu yanıt

Siyah-Beyazlılar, Geoffrey Kondogbia için girişimlerini hızlandırdı. Kartal, 30 yaşındaki orta saha için kapıyı 8 milyon Euro’dan açan Atletico Madrid’le pazarlıklar sonucunda belli bir seviyeye getirdi. Taraflar arasında yoğun pazarlık yaşanırken İspanyol Kulübü’nün rakamı düşürmesi bekleniyor!

Beşiktaş'ın Kondogbia teklifi ortaya çıktı! Yıldız futbolcudan olumlu yanıt

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu hafta içinde düzenlediği basın toplantısında takıma 6 transfer yapacaklarını açıklamıştı. Savunma hattından hücum bölgesine kadar birçok takviye planlayan Kara Kartal’da orta saha için de bir numaralı hedef belirlendi... İspanya La Liga devi Atletico Madrid’den Geoffrey Kondogbia için girişim başlatan yönetim, teknik ekipten de onay aldı. Josef de Souza ile Atiba Hutchinson’un ayrılığı sonrasında ön libero ve 8 numara hattında kullanabileceği güçlü bir orta saha oyuncusu ihtiyacı doğan Güneş, 30 yaşındaki isme yeşil ışık yaktı. Atletico Madrid’le yaptıkları ilk temasta 8 milyon Euro’luk geri dönüş alan Siyah-Beyazlılar, Atleti’yle pazarlıklara başladı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Saiss ve Muleka'dan 250 milyon!

Başarılı stoper için devre arasında Nottingham Forest’ten gelen 2.5 milyon Euro’luk teklifi geri çeviren Beşiktaş’ın, oyuncunun ayrılma talebi sonrasında fiyatını 4 milyon Euro olarak belirlediği kaydedildi. Faslı futbolcunun temsilcisinin bu gelişme sonrasında Premier Lig’den talip olan kulüplerle görüşmelere başladığı kaydedildi. Kartal’da bir türlü bekleneni veremeyen isimlerin başında Jackson Muleka geliyor. Geçen sezona iyi bir başlangıç yapsa da sonrasında performansı hep geriye doğru giden Muleka, son olarak 9 ay sonra Konyaspor karşısında golle buluşmuştu. Teknik direktör Şenol Güneş’in beklentilerinin altında kalan Demokratik Kongolu hücumcu için de satış kararı çıktı. Arap kulüplerinin radarındaki Muleka için yönetim, 6 milyon Euro değer belirledi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın Kondogbia teklifi ortaya çıktı Yıldız futbolcudan olumlu yanıt

Kartal'da El Shaarawy şoku

Birçok ülkede transfer için özel araştırmalar yapan Kartal’a önerilen son ismin, Fransa Ligi’nde Troyes forması giyen 26 yaşındaki Rominigue Kouame olduğu ortaya çıktı. Kouame, merkez orta saha, ön libero ve ihtiyaca göre10 numara mevkilerinde oynayabiliyor. Kulübü ile1 yıl daha kontratı bulunan futbolcu için teknik direktör Şenol Güneş’in onayı bekleniyor. Beşiktaş’ın gündeminde olduğu konuşulan Stephan El Shaarawy’nin geleceği belli oluyor. İtalyan basınına göre Stephan El Shaarawy, yeni sözleşme görüşmeleri için Roma’yla bir araya geldi, ancak rakamlarda fark var. El Shaarawy, maaşında indirim yapmayı kabul ederse yeni sözleşme imzalanabilir.

Beşiktaşın Kondogbia teklifi ortaya çıktı Yıldız futbolcudan olumlu yanıt

Maaş talebine olumlu yanıt

Beşiktaşlı idarecilerin, yıldız ismin 1 sezonluk kontratının kalmasını göz önünde bulundurarak Kırmızı-Beyazlılar’a 4 milyon Euro önerdiği bildirildi. Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği, İspanya temsilcisinin de rakamı biraz daha düşürmeye olumlu baktığı kaydedildi. Kariyerinde daha önce; Sevilla, Monaco, İnter ve Valencia gibi kulüplerde forma giyen Geoffrey Kondogbia’nın menaceriyle de temas kuran ve 2.5 milyon Euro’luk maaş önerisiyle karşılaşan Kartal’ın, bu talebe bir bölümü bonuslarla olmak üzere olumlu yanıt verdiği kaydedildi. 1,88’lik Orta Afrikalı futbolcu, 8 numara ve 6 numara hatlarına ek olarak kariyerinde zaman zaman stoper bölgesinde de süre almıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın Kondogbia teklifi ortaya çıktı Yıldız futbolcudan olumlu yanıt

YORUM YAZ