MENÜ

Beşiktaş'ın Kazak yıldızı Baktiyor Zaynutdinov'dan çarpıcı sözler: Biraz sıkıldım

Beşiktaş'ın sezon başında Rus ekibi CSKA Moskova'dan 4.50 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Baktiyo Zaynutdinov ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Kazak yıldızı Baktiyor Zaynutdinov'dan çarpıcı sözler: Biraz sıkıldım

Galatasaray derbisinde cezası nedeniyle oynamayacak olan Bakhtiyor Zaynutdinov, Youtube'daki Didar Sydyqbek kanalına açıklamalarda bulundu. Kazak muhabirle birlikte arabayla İstanbul turu yapan, ardından bir kafede oturup sohbete devam eden Beşiktaşlı futbolcu, şehirdeki hayatı ve siyah-beyazlılardaki günleri hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Kartal'ın sezon başında CSKA Moskova'dan kadrosuna kattığı Kazak futbolcu "Beşiktaş üçüncü sıra için mücadele veriyor. Bu bize gelecek sezon Avrupa Ligi'nde oynama şansını verecek" dedikten sonra takımın yeni teknik direktörü Fernando Santos ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

SANTOS'UN RONALDO ÖRNEĞİ

Portekizli çalıştırıcıyı öven Zaynutdinov, "Yeni teknik direktör Santos gerçekten çok iyi. Portekiz Milli Takımı'nı ve orada kulüpleri çalıştırdı" dedikten sonra gülerek, "Sürekli 'Ben Cristiano ile çalışırken...' diye konuşur" diye hocasının kendileriyle kurduğu iletişime yönelik detay verdi.

'ÖĞRENCİYMİŞİM GİBİ HİSSETTİRİYOR'

Deneyimli teknik adamla ilgili bir diğer tespiti ise şöyle: "Fernando Santos'un üst düzey bir teknik adam olduğu hemen anlaşılıyor. Teorileri beni öğrenci gibi hissettiriyor. Santos futbol hakkında çok şey biliyor, onunla çalışırken kendimi gerçekten üniversitedeymiş gibi hissediyorum."

Haberin Devamı

'ICARDİ, ZİYECH, MERTENS GİBİ YILDIZLAR VAR'

Beşiktaş'ın 25 yaşındaki oyuncusu Süper Lig hakkında şunları söyledi: "Türkiye'de oynamak çok zor. En iyi kulüpler yıldızlarla dolu. Oyuncuların seviyesi çok yüksek. Icardi, Ziyech, Mertens gibi yıldızlar var."

CHAMBERLAİN İTİRAFI

Takım arkadaşı Alex-Oxlade Chamberlain ile ilgili de konuşan Kazak futbolcu, İngiliz futbolcu için "Yıldızlarla antrenman yapıyorum: Buna zaten alıştım. Ama ilk ay zordu. Düşünün, soyunma odasında oturuyorum ve Chamberlain yanımda üstünü değiştiriyor. Bakıyorum ve düşünüyorum: 'Adam Premier Lig'i ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandı ve şimdi onunla oynuyorum'" ifadelerini kullandı.

'BİRAZ SIKILDIM'

İstanbul için "Trafik sıkışıklığı berbat. Moskova'dakinden daha zor" diyen deneyimli futbolcu, ülkedeki deneyimini anlattı: "Burada Moskova ile farklılıkları hissettim çünkü 5 yıl Rusya'da yaşadım. Türk zihniyetinin Kazak zihniyetine benzediğini sanıyordum ama yanılmışım. CSKA'dayken takım arkadaşlarımla hep dışarı akşam yemeklerine giderdik. Burada bu yok. Aslında Türkiye'de yaşamayı seviyorum ama bu yüzden şimdi burada biraz sıkıldım."

Haberin Devamı

Beşiktaşın Kazak yıldızı Baktiyor Zaynutdinovdan çarpıcı sözler: Biraz sıkıldım

YORUM YAZ