MENÜ

Beşiktaş'ın kadrosu açıklandı! Önemli eksikler var...

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçı için Beşiktaş kamp kadrosunu açıkladı. Siyah-Beyazlılar'da önemli eksikler bulunuyor.

Beşiktaş'ın kadrosu açıklandı! Önemli eksikler var...

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışının biraz gerisinde kalan Kara Kartal yarın Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Beşiktaş, Lacivert-Beyazlılar'ı yenerek umutlarını sürdürmek ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş zorlu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşularıyla başladı. 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale taktik maçın ardından sona erdi.

Beşiktaşın kadrosu açıklandı Önemli eksikler var...

Tesiste tanıdık isim!

Öte yandan antrenmanı siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz da takip etti. Genç sol bek eski takım arkadaşlarıyla bir süre sohbet ederken, siyah-beyazlı ekibe başarılar diledi.

Haberin Devamı

5 isim kadroda yok

Siyah-Beyazlı ekipte mücadele öncesinde ise önemli eksikler bulunuyor. Uzun süredir sakatlığı devam eden Rachid Ghezzal ve kart cezalısı Valentin Rosier'in yanı sıra bugünkü idmanda sakatlanan Josef de Souza ile Francisco Montero ve Kerem Atakan Kesgin mücadele kadrosunda yer almadı.

Siyah-beyazlı ekibin maç kadrosunda şu isimler yer aldı:

“Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Welinton Souza, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Romain Saiss, Berkay Vardar, Necip Uysal, Tayfur Bingöl, Arthur Masuaku, Umut Meraş, Atiba Hutchinson, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Oğuzhan Akgün, Georges Kevin Nkoudou, Nathan Redmond, Dele Alli, Jackson Muleka, Cenk Tosun, Wout Weghorst.”

İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu:

Beşiktaşın kadrosu açıklandı Önemli eksikler var...

YORUM YAZ