MENÜ

Beşiktaş'ın istediği Hollandalı yıldızdan kötü haber!

Beşiktaş görüşmelerini devam ettirdiği Giovanni van Bronckhorst'a gündemdeki yerini korurken Siyah-Beyazlı takıma transfer olacağı konuşulan Hollandalı futbolcudan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ın istediği Hollandalı yıldızdan kötü haber!

Teknik direktör sorununu Giovanni van Bronckhorst'la anlaşmaya yakın olan Beşiktaş, bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetim; stoper, orta saha ve kanat-forvet bölgeleri için takviye yapmayı planlarken bu konuda Van Bronckhorts'un raporu ve isteklerine göre hareket edilecek. Kartal'ın gündeminde yer alan isimlerden birisi de tecrübeli hocanın Feyenoord'u çalıştırdığı dönemden öğrencisi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

HAZİRAN 2025'E KADAR KONTRATI VAR

Ajax forması giyen 32 yaşındaki kanat oyuncusu Berghuis, yaz döneminde de Beşiktaş'la ismi anılmıştı. Yönetim, Bronckhorst'la sözleşme yapılmasının ardından Berghuis ile ilgili girişimlerde bulunacağı iddia edilmişti. Hücumun her hattında görev yapan tecrübeli futbolcunun kulübü Ajax'la Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 2016-2019 yılları arasında Feyenoord'da Giovanni Van Bronckhorst'la birlikte çalışan Berghuis, futbol kariyerinin en verimli dönemini yaşamıştı.

Beşiktaşın istediği Hollandalı yıldızdan kötü haber

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI GELDİ...

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan Steven Berghuis'ten Beşiktaş açıklaması geldi. Hollandalı oyuncu yaptığı açıklamada; "Beşiktaş'ın benimle ilgili araştırmaları olduğunu biliyorum ama bu son haberler hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Transfer konusunda üç taraf var. Futbolda ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz ama ben yazın ayrılmaktan yanayım. O yüzden şu anda bu konuda endişeli değilim. Ajax'ta kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÖN PROTOKOL İMZALADI

Beşiktaş'ın ön protokol yaptığı teknik direktör Giovanni van Bronckhorts'un bugün İstanbul'a geleceği ve resmi mukaveleyi imzalayacağı belirtildi. Akşam da siyah-beyazlı takımın Kasımpaşa ile Dolmabahçe'de oynayacağı lig maçını tribünden izleyecek olan deneyimli hoca, hafta başından itibaren takımı çalıştırmaya başlayacak ve Çaykur Rizespor karşılaşmasına Kartal'ın başına çıkacak.

Beşiktaşın istediği Hollandalı yıldızdan kötü haber

Beşiktaşın istediği Hollandalı yıldızdan kötü haber

YORUM YAZ