MENÜ

Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! İki oyuncudan kötü haber

Trendyol Süper Lig'de kötü gidişatını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Bir yandan ligi üçüncü bitirmek isteyen siyah beyazlılar, bir yandan da gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Arayışlarına devam eden Kartal'ın yeni sezon için ilk transferi belli olurken, kiralık oyuncularından ise kötü haber geldi.

Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! İki oyuncudan kötü haber

Beşiktaş yönetimi, ara transfer döneminde kiralık gönderdiği oyunculardan bonservis geliri elde etmeyi umuyordu ancak beklentiler bu yönde olmadı. Sezon başında Lens'ten alınan Jean Onana'yı 4.5 milyon Euro opsiyonla Marsilya'ya kiralayan siyah-beyazlı ekip, Kamerunlu futbolcuyu sezon sonu yeniden göndermenin yollarını arayacak. Son 3 lig maçı kadrosunda yer alamayan Onana'nın opsiyonunu Marsilya kullanmayacak. Ön libero ve orta sahada ter döken oyuncu, Marsilya ile 9 maça çıkarken 534 dakika sahada kaldı. Gol ya da asist kaydedemedi.

Haberin Devamı

İLK YARIDA DA YAPAMADI

Sezon başı transfer döneminde Beşiktaş, Onana'yı Fransız ekibi Lens'ten 4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Ancak Kamerunlu orta saha, ilk devrede sadece 10 maçta forma giydi. İkinci yarıda Marsilya'nın yolunu tuttu.

Beşiktaşın ilk transferi belli oldu İki oyuncudan kötü haber

ROSIER, FRANSA'DA TUTUNAMADI

Bir diğer hayal kırıklığı da Valentin Rosier oldu. Yazın gitmek için can attığı ve izin verilmediğinde sorun yarattığı Nice'e ara transferde kavuşan deneyimli sağ bek, burada varlık gösteremedi. Fransız ekibinin 3 milyon Euro opsiyonla yolunu tutan 27 yaşındaki oyuncu, Nice forması altında sadece 3 maçta 50 dakika forma giyebildi. Rosier, 2 maçta kadroda olsa da oynamadı, 5 karşılaşmada ise kadroya alınmadı. Disiplinsiz tavırları nedeniyle Beşiktaş'ın kadro dışı bırakıp Fransa'ya gönderdiği Rosier, yazın geri dönse de yeniden başka bir kulübe yollanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşın ilk transferi belli oldu İki oyuncudan kötü haber

MASUAKU BEZDİRDİ

Beşiktaş'ın tecrübeli sol beki Arthur Masuaku'nun sakatlık problemi yönetimi bezdirdi. Bu sezon 5 kez sorun yaşayan 30 yaşındaki oyuncudan şu ana dek 16 maçta faydalanılamadı. Demokratik Kongolu futbolcunun sezon sonu için yolcu listesine adını yazdırmak üzere olduğu kaydedildi.

Beşiktaşın ilk transferi belli oldu İki oyuncudan kötü haber

 SOL BEKE YASİN ÖZCAN

Siyah-beyazlı yönetim, sol bek arayışlarına başladı. Bu mevki için Kasımpaşa'dan Yasin Özcan, Türk oyuncular özelinde alternatif bek olarak listede bulunuyor.

YORUM YAZ