MENÜ

Beşiktaş'ın hücum hattında rekabet tavan! Yıldızlar savaşı...

Beşiktaş'ta hücum hattında kıyasıya rekabet yaşanıyor. Cenk Tosun, çift forvetli sistemde Muleka’nın yerini almak için uğraşırken takımdaki diğer yıldızlar arasında da yoğun bir forma mücadelesi var. Yıldız oyuncular, ilk 11 için yoğun bir mücadele sarf ediyor. Detaylara göz atalım...

Beşiktaş'ın hücum hattında rekabet tavan! Yıldızlar savaşı...

Siyah-Beyazlı ekipte forma mücadelesi her geçen maç biraz daha kızışıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmek isteyen yıldızlar, ilk 11'deki yerini kapmak için birbirleriyle kıyasıya bir rekabete girdiler. Öte yandan Kartal'ın iki başarılı yıldızı için milli takımdan davet geldi. Beşiktaş'a dair gelişmeleri mercek altına alalım... 

Haberin Devamı

Masuaku ve Muleka Milli Takım’a...

Demokratik Kongo Futbol Federasyonu, Yeni Zelanda ve Angola maçları öncesinde aday kadrosunu açıkladı. Demokratik Kongo Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada 13 Ekim’de Yeni Zelanda ve 17 Ekim’de Angola ile oynanacak maçların kadrosunda Beşiktaş’tan Arthur Masuaku ve Jackson Muleka’nın yanı sıra Galatasaray’dan Cedric Bakambu’nun da yer aldığı açıklandı. Federasyondan yapılan açıklamada teknik direktör Sebastien Desabre’nin toplamda 26 oyuncuyu kadroya dahil ettiği ifade edildi.

Beşiktaşın hücum hattında rekabet tavan Yıldızlar savaşı...

Yoğun bir mesai harcanıyor

Kara Kartal’da teknik ekip, Konyaspor karşılaşmasının hücum hattında çift forvete geçiş yapmış ve kanatlarda da Bakhtiyor Zaynutdinov ile Milot Rashica’ya görev vermişti. Jackson Muleka ve Vincent Aboubakar’ı beraber görevlendiren teknik direktör Şenol Güneş, 3 puanı almayı başarmıştı. Siyah-Beyazlılar’da bu maçın yedek kadrosunda yer alan oyuncular, 11’e geçmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bu konuda en büyük yarış, hücum hattında yaşanıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşın hücum hattında rekabet tavan Yıldızlar savaşı...

Hedef, Lugano maçı

Takımın A Milli golcüsü Cenk Tosun, çift santrforlu sistemde Vincent Aboubakar’ın partneri olabilmek için takım çalışmalarında etkin bir görüntü ortaya koyuyor. Kanat hattında Milot Rashica’yla beraber yoğun bir yarışta olan Rachid Ghezzal da performansını daha üst seviyeye çıkarabilmek için takım çalışmalarına ek olarak özel idmanlar da yapıyor. Ghezzal, antrenmanlardaki formunu yüksek tutup Lugano’yla yarın akşam Tüpraş Stadı’nda oynanacak UEFA Konferans Ligi karşılaşmasının ilk 11’inde yer almayı amaçlıyor.

Beşiktaşın hücum hattında rekabet tavan Yıldızlar savaşı...

YORUM YAZ