MENÜ

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'ten Tirana maçı sonrasında transfer açıklaması!

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, Tirana'yı kendi sahasında 3-1 mağlup ederken maçın ardından Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, güzel bir ortamlarının olduğuna değinerek bunu oyun kalitesi olarak da uygulamaları gerektiğini vurguladı. Takıma dahil olacak oyunculardan da bahsetmeyi ihmal etmedi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'ten Tirana maçı sonrasında transfer açıklaması!

Beşiktaş, Tirana'yı kendi sahasında 3-1 mağlup ederken maçın ardından Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, güzel bir ortamlarının olduğuna değinerek bunu oyun kalitesi olarak da uygulamaları gerektiğini vurguladı. Takıma dahil olacak oyunculardan da bahsetti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Tirana maçından sonra şöyle konuştu: 

"Hepimiz Beşiktaş'ın bir parçasıyız. Güzel bir ortam var. Bunu oyun kalitesi olarak göstermek istiyoruz. Hedefimiz 3 kulvarda yarışmak, her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiç de değişiklik yapmayabilirdik, 3 tane yaptık. Alacağımız oyuncular, eldeki oyuncular var, rekabette takımın bir parçası olduğunu gösterecek.

Oyun başından itibaren kontrol bizdeydi. Rakip 2 maç oynadı, tempo ile bizi zorladılar. Fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir ama oyun üstünlüğü bizdeydi. Tüm oyuncular elinden gayreti gösterdi, tebrik ediyorum. Seyircilerimiz de sıcak yaz gününde bizi yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum.

"Hedefimiz 3 kulvarda yarışmak, her oyuncuya ihtiyacımız var. Transfer edeceğimiz bazı oyuncular var, elimizde de futbolcular var. Rekabette takımın bir parçası olduğunu gösterecekler. Hepimiz Beşiktaş'ın bir parçasıyız. Güzel bir ortam var. Bunu oyun kalitesi olarak da göstermek istiyoruz.

'BAŞARI HEPİMİZİN'

"Beşiktaş'ın paniğe gidecek hiçbir sorunu yok. Sadece üzüldüğümüz, çalışan bir arkadaşımın ayrılması oldu. Taraftarın desteği güzel. Başarı hepimizin. Başarısız olmak istemiyoruz. Bizim en büyük silahımız, birbirimizi anlamak.

Beşiktaşın hocası Şenol Güneşten Tirana maçı sonrasında transfer açıklaması

"Hadziahmetovic, yön değiştirmesini iyi yapabilen bir oyuncu. Salih ve Gedson da bunu iyi yapıyor. Pas yapmak kadar, topun hızlı çevrilmesi ve sürekli hareketli olmak da gerekiyor. 3-2-5 gibi oluyoruz. Ghezzal'ı bugün gördüm, daha iyi. Sakatlığı çok ciddi gözükmüyor. Bir an evvel dönmesini istiyoruz.

'REBIC'LE KONUŞTUĞUMDA...'

"Elimizde bulunan oyuncuların, oynadığımız oyunu bilen, bunun üzerine çeşitlilik koyabilecek oyuncular. Bunlara katılan genç oyuncular var. Onların da sayısını çoğaltmak istiyoruz. Onların katılımı da önemli. Aynı şekilde de transfer yapmak, transferle ilgili geçen Rebic'le konuştuğumda 2 oyuncuyu bu maçtan önce kadroya yazma durumumuz vardı. Gelirse yazabiliyorduk, gelmediği için söyledim. Ama yarın ne gibi gelişmeler olur, başka oyuncu olabilir. Başka oyuncu olabilir. Çok konuşulan oyuncular vardı. Ha geldi, gelecek diye, gelmedi

"Dün de konuştum Beşiktaş'ın paniğe gidecek hiçbir sorunu yok. Sadece üzüldüğümüz çalışan bir arkadaşın ayrılması oldu ama bunlar oluyor.

Beşiktaşın hocası Şenol Güneşten Tirana maçı sonrasında transfer açıklaması

"Daha sezon başı, bugünkü oyun, rakibin gücüyle orantılı. Bütün takımlar için geçerli, 6-8 haftalık dönemde dalgalanma olabilir. Adaptasyon dönemini iyi geçirmemiz lazım.

"Transferde Türk oyuncularla ilgili düşüncemiz var. Ama bize iş olsun diye alacağımız Türk oyuncu yok. Direkt oluyorsa, mevkisinin en iyisiyse en iyisiyle onu da almak isteriz. Belki mavi kartla alırız. Ondan sonra kırmızı kart gösterirler bize. Kartlara girdik bu ara, bugün sarı kart görmedik.

Beşiktaşın hocası Şenol Güneşten Tirana maçı sonrasında transfer açıklaması

'KENDİ İNANDIĞINIZ ŞEYİ YAPMALISINIZ!'

"Rakiple ilgili konuşmak çok doğru değil. Başkalarının ne yaptığı bizim için önemli değil. Elimizde olan bir şey değil. Biz kendimizi en doğru yerde, kulübün ekonomisine, en doğru yapabileceğimizi yapmaya çalışıyoruz. Spekülasyon yapmak için kullanılıyor. Biz yokuz orada. Bizim uzak olduğumuz bir konu. Ben ne dersem yanlış anlaşılacak. Kulüp elinden geleni yapıyor. Transfer yapılmazsa da biz işimizi yapacağız. Sahada yarışacağız. En iyi oyuncularla en iyi oynarsınız ama bunun garantisi yok. Kendi inandığınız şeyi yapmalısınız."

Rakiple ilgili konuşmak çok doğru değil. Başkalarının ne yaptığı bizim için önemli değil. Elimizde olan bir şey değil. Biz kendimizi en doğru yerde, kulübün ekonomisine, en doğru yapabileceğimizi yapmaya çalışıyoruz. Spekülasyon yapmak için kullanılıyor. Biz yokuz orada. Bizim uzak olduğumuz bir konu. Ben ne dersem yanlış anlaşılacak. Kulüp elinden geleni yapıyor. Transfer yapılmazsa da biz işimizi yapacağız. Sahada yarışacağız. En iyi oyuncularla en iyi oynarsınız ama bunun garantisi yok. Kendi inandığınız şeyi yapmalısınız. "Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimiz az ama etkili eksiliklerdi. Bunları düzelteceğiz

Beşiktaşın hocası Şenol Güneşten Tirana maçı sonrasında transfer açıklaması

 

 

 

YORUM YAZ