MENÜ

Beşiktaş'ın hedefindeki Bruno Genesio'ya Lyon rötarı!

Bruno Genesio'ya 1.5 yıl artı 1 senelik kontrat ve 3.5 milyon Euro da maaş öneren Beşiktaş'a deneyimli isimden yanıt gelmedi. Fransız basını, Genesio'nun Lyon'dan teklif beklediğini ve bundan dolayı Siyah-Beyazlılar'ı beklettiğini yazdı.

Beşiktaş'ın hedefindeki Bruno Genesio'ya Lyon rötarı!

Beşiktaş’ın yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Bu doğrultuda rotayı Bruno Genesio olarak belirleyen Kara Kartal’da Fransız hoca konusundaki belirsizlik sürüyor. Deneyimli isme 1.5 artı 1 yıllık kontrat ve 3.5 milyon Euro da maaş öneren ve yanıt bekleyen idareciler, bir türlü beklediği yanıtı alamadı.

Haberin Devamı

Genesio’nun, Fransız ekiplerinden Olympique Lyon’dan haber beklediği, Lyon’un da Genesio’yla ilgilendiği haberleri Fransız basınında yer buldu. Haberde, ‘Olympique Lyon’un bu ilgisi olmasa, Beşiktaş’a çoktan imza atardı’ ifadeleri kullanıldı. Genesio, geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerde de Beşiktaş’a olumsuz yanıt vermişti.

Beşiktaşın hedefindeki Bruno Genesioya Lyon rötarı

Beşiktaş Yönetimi, Genesio’dan gelecek cevabı beklerken, diğer yandan da transferde adı anılan diğer adaylarla görüşmeyi sürdürüyor. Bu isimler arasında, Fabio Cannavaro, Ruud Van Nistelrooy, Lucien Favre ve Giovanni van Bronckhorst ile temaslar sürüyor.

Beşiktaşın hedefindeki Bruno Genesioya Lyon rötarı

TOPRAKTEPE İLE ZORUNLU DEVAM

Kara Kartal’ın cuma günü oynanacak Kasımpaşa mücadelesine yeni hocanın yetişme ihtimali oldukça zor. Siyah-Beyazlılar’ın, Dolmabahçe’deki müsabakaya genç takım hocası Serdar Topraktepe yönetiminde çıkması bekleniyor. Topraktepe’li Beşiktaş, Hatayspor’u deplasmanda 2-1’lik skorla geçmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşın hedefindeki Bruno Genesioya Lyon rötarı

YORUM YAZ