MENÜ

Beşiktaş'ın gözü transferde yıldız isimde!

Dünya Kupası arası sonrasında Süper Lig'e iddialı dönmek isteyen Kara Kartal devre arasına kadar alacağı seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Siyah-Beyazlılar devre arasında yapacağı takviyelerle de şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmenin peşinde. Beşiktaş bu doğrultuda yıldız ismi gözüne kestirdi.

Beşiktaş'ın gözü transferde yıldız isimde!

Beşiktaş’ta hareketli saatler... Geçtiğimiz günlerde takımın Antalya kampına giden Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik patron Şenol Güneş ile transfer zirvesi yaptı. Başkan, transfer talebinde bulunan Güneş’e, "Öncelikli olarak katkı vermeyi düşünmediğiniz isimleri netleştirin. Biz de ona göre çalışma içine girelim" dedi.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ'E YARADI

1 aydan fazla bir süre geçen Dünya Kupası sürecinde takımla birlikte daha iç içe olan ve mini bir yaz kampı dönemi gibi bir dönem geçiren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, futbolculara oyun sistemini öğretmeye başladı. Henüz takım için yüzde yüze ulaşamasa da önemli bir uyum süreci yaşadılar. Şenol Güneş, bu süreçte hem bazı oyuncuların performansını artırmak için uğraştı hem de gençlerin kampta kendilerini göstermelerine fırsat verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın gözü transferde yıldız isimde

ARA TRANSFER DÖNEMİ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz günlerde tecrübeli hoca basın mensuplarının karşısına çıkarak takımdan kimse gitmeyeceğini ve takıma da şu an kimseyi dahil etmeyi planlamadığını söyledi. Ancak devre arası transfer döneminde birkaç transfer yapacaklarının sinyalini verdi. Bu doğrultuda kampa gelen Ahmet Nur Çebi ile bir dizi görüşme gerçekleştirdiler.

Beşiktaşın gözü transferde yıldız isimde

ŞENOL HOCANIN GÖZDELERİ

Kamp boyunca başta Gedson olmak üzere hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarında verilen görevi yerine getirirken defansif ataklarını ofansif olarak da tamamlarken Cenk Tosun forvette çabukluk ve asistleriyle göz doldurdu. Bu arada Siyah-Beyazlı takımda sezon başı eleştirilen Redmond’un inanılmaz çıkışı ve temposu ise dikkat çekti. Hem defansif hem de ofansif bölgelerdeki aksiyonları ve presi ile Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözdesi oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşın gözü transferde yıldız isimde

Welinton ise hatasız oyunu ile takım içindeki rekabeti yükseltti. Beşiktaş’ın en çok sıkıntı çektiği defans bölgesinde Teknik Direktör Şenol Güneş’in sisteminde yer almayı başardı. Fas milli takımının Fransa ile yaptığı maçta sakatlanarak oyunu terkeden ve birinci derece yırtık tespit edilen Saiss’in salı günü İstanbul’a gelerek doktor kontrolünden geçeceği ve tedavisine devam edileceği belirtildi. Saiss’in sakatlığının uzun sürmesi halinde yerine scout ekipleri tarafından yeni bir oyuncu bakılacağı ifade edildi.

Beşiktaşın gözü transferde yıldız isimde

Josef'in durumu yakından takip edilecek

Dünya Kupası öncesinin en formsuz isimlerinden olan Josef de Souza’nın durumu, teknik direktör Şenol Güneş tarafından yakından takip edilecek. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncunun performansına göre Ocak ayında takviye yapılıp yapılmayacağı belli olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşın gözü transferde yıldız isimde

O bölgeye zenginlik...

Beşiktaş, orta saha transferi yaparak o bölgeye zenginlik katmayı hedefliyor. Siyah-Beyazlılar, bu bölge için listesinin ilk sırasında Leicester’da forma giyen Nampalys Mendy’yi tutuyor. 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Senegalli ön libero, bu sezon sadece 4 maçta şans buldu.

Beşiktaşın gözü transferde yıldız isimde

Afrika Şampiyonluğu var

Mendy, futbola Fransa’nın Monaco takımı altyapısında başladı. Ardından takımın A seviyesine yükseldi. Monaco sonrasında ise bir sonraki adresi ise Fransız ekiplerinden Nizza oldu. Nizza sonrasında ise Premier Lig takımlarından Leicester’ın yolunu tuttu. Mendy ayrıca Senegal Milli Takımı’nın formasını terletiyor. Ana mevkisi ön libero olan oyuncu merkez orta saha olarak da görev alabiliyor. Futbolcu kariyerinde ise bir kez Afrika Şampiyonluğu ve 1 kez Leicester City ile FA CUP’ı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın gözü transferde yıldız isimde

Almanya'dan o isim de radara girdi!

İtalyan basını Beşiktaş’ın, Mainz’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek sol beki Aaron Martin’i istediğini yazdı. Haberde, kulübün, Martin’in menaceri Hector Fernandez’le ilk teması kurduğu iddia edildi. Tuttomercatoweb’in haberine göre Griezmann’ın da menaceri olan Fernandes’in Martin için İtalyan kulüpleri Torino ve Bologna’nın yanı sıra La Liga ekibi Espanyol ile de görüştüğü öğrenildi.

YORUM YAZ