MENÜ

Beşiktaş'ın gözü çifte yıldızda! Kartal atağa kalktı

Beşiktaş, dış transferde yüksekten uçuyor! Premier Lig ekibinin yıldızı için görüşmelerini hızlandıran yönetim, boşta bulunan dünyaca ünlü golcüyü de renklerine bağlamak için atağa kalktı! İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın gözü çifte yıldızda! Kartal atağa kalktı

Beşiktaş,  Premier Lig ekibinin yıldızı için görüşmelerini hızlandırdı. Yönetim, boşta bulunan dünyaca ünlü golcüyü de renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

AMARTEY VE ONANA AÇIKLANDI

Transferde son dönemin hızlı takımlarından Beşiktaş hatırlanacağı üzere Daniel Amartey ve Jean Onana'yı resmen açıklandı. Stopere Leicester'dan ayrılan Amartey takviyesi, ön liberoyu da Lens'ten Onana'yla güçlendiren Beşiktaş şimdi de yıldız transferi için harekete geçti.

Beşiktaşın gözü çifte yıldızda Kartal atağa kalktı

DEVREYE GİRDİLER

Fenerbahçe'nin başta Edin Dzeko ve Dusan Tadic, Galatasaray'ın ise Wilfried Zaha transferleri sonrasında Kara Kartal da ses getirecek bir ismin peşine düştü. İngiliz basınından Mirror'un iddiasına göre Siyah-Beyazlılar, Liverpool'dan ayrılan Alex-Oxlade Chamberlain için devreye girdi.

PREMİER LİG'DEN TEKLİF BEKLİYOR

Beşiktaş, yıldız futbolcu için resmi teklifini iletti. Sözleşmesi elinde olan yıldız oyuncuya, Kara Kartal 3 yıllık bir sözleşme sundu. Sky Sports ise Siyah-Beyazlılar'ı üzecek haberi duyurdu. Haberde; Chamberlain'in, İngiltere Milli Takımı'na yeniden seçilmek istediği için Premier Lig'den gelen teklifleri değerlendireceği ve Suudi Arabistan, Türkiye ve ABD ekiplerinden gelen cazip önerileri şimdilik beklemeye aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın gözü çifte yıldızda Kartal atağa kalktı

13 MAÇTA OYNADI

İngiliz oyuncunun, Liverpool'la sözleşmesi sona ermişti. Geçen sezon Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un 13 maçta şans verdiği 29 yaşındaki kanat oyuncusu henüz kendisine henüz kulüp bulamadı.

Beşiktaşın gözü çifte yıldızda Kartal atağa kalktı

 GİRİŞİMLER HIZLANDI

Yeni sezonda teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig’deki şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Listesinde olan onlarca oyuncuyla temas yürüten Kara Kartal, son olarak 2 ismin üzerine yoğunlaştı. İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’nın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Philippe Coutinho için bir süredir yapılan girişimleri hızlandıran yönetim, senelik 4.5 milyon Euro artı garanti ücret isteyen Sambacı’yla pazarlıklarını sürdürüyor. Kartal, bu rakamı biraz daha düşürüp, bonuslarla destekleyerek başarılı ismi kadrosuna bağlamanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaşın gözü çifte yıldızda Kartal atağa kalktı

BÜYÜK YARIŞ VAR!

Kara Kartal’da gündeme gelen son isim ise bir başka dünyaca ünlü isim Alexis Sanchez... Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’daki sözleşmesi sona eren Şilili hücumcu için de menacerler aracılığıyla temaslar başladı. Marsilya’nın sözleşme yenilemek istediği ve Galatasaray’ın da talip olduğu oyuncu için bütçe zorlanacak. Hücum bölgesinin 3 yerinde de oynayabilen Sanchez için büyük yarış var...

Haberin Devamı

Beşiktaşın gözü çifte yıldızda Kartal atağa kalktı

YORUM YAZ