MENÜ

Beşiktaş'ın gözdesi, Kartal'a yeşil ışık yaktı! Transfer sinyali...

Siyah-Beyazlılar hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Tam 11 isme imza attıran Beşiktaş bazı transfer operasyonlarında ise başarılı olamamıştı. Kara Kartal'ın yaz döneminde kadrosuna katamadığı yıldız oyuncudan transfer için bu kez yeşil ışık geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın gözdesi, Kartal'a yeşil ışık yaktı! Transfer sinyali...

Geçen sezon Süper Lig'i 3. sırada tamamlayarak UEFA Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi ciddi bir kadro planlanması yapıldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda listedeki isimlerle görüşmeler gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın gözdesi, Kartala yeşil ışık yaktı Transfer sinyali...

4 imza dikkat çekti

Neredeyse her bölgeye takviye yapan Siyah-Beyazlılar'ın transferlerinden Alex Oxlade Chamberlain, Ante Rebic, Milot Rashica ve Eric Bailly'nin imzaları dikkat çekti. Kara Kartal büyük oranda istediği isimleri kadrosuna katarken elbette bazı yıldızlarda mutlu sona ulaşamamıştı.

Beşiktaşın gözdesi, Kartala yeşil ışık yaktı Transfer sinyali...


Hiç süre bulamadı

Bu isimlerden biri de Alexis Beka Beka'ydı... Beşiktaş Yönetimi’nin Siyah-Beyazlı formayı giymeye ikna ettiği Alexis Beka Beka transferi son anda gerçekleşmemişti. 22 yaşındaki Fransız ön libero teknik direktör Francesco Farioli’nin sistemine uymadığı gerekçesiyle geride kalan 6 haftada hiç süre bulamadı. Beka Beka’nın menacerinin bu gelişmenin ardından ise Beşiktaş’a yeniden haber yolladığı ve devre arasında yeniden görüşmek istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Kaynak hazır...

UEFA Konferans Ligi’nde sınav veren Beşiktaş, giriş parası olan 2 milyon 940 milyon Euro’nun 2 milyon 800 bin Euro’sunu peşin olarak kasasına koydu. Siyah-Beyazlılar, katsayı parası olarak 1 milyon 201 bin 500 Euro geliri 15 Eylül’de UEFA’dan aldı. Club Brugge beraberliği sonrasında Beşiktaş 166 bin Euro beraberlik primini alacak defterine yazdı. Şu an itibarıyla Beşiktaş 4 milyon 167 bin Euro geliri garantilemiş oldu.

Beşiktaşın gözdesi, Kartala yeşil ışık yaktı Transfer sinyali...

YORUM YAZ