MENÜ

Beşiktaş'ın görüştüğü Alex Oxlade-Chamberlain İstanbul'a geldi

Transfer çalışmalarını son hızıyla süren Beşiktaş, gözünü Premier Lig'de forma giyen yıldızlara dikmişti. Siyah-beyazlı ekip son olarak Liverpool ile yollarını ayıran Alex Oxlade-Chamberlain ile anlaşmaya varmıştı. Yıldız oyuncu transfer görüşmeleri ve sağlık kontrolü için İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın görüştüğü Alex Oxlade-Chamberlain İstanbul'a geldi

Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Welinton, Georges Kevin N'Koudou, Muhayer Oktay ve Atiba Hutchinson ile yollar ayrıldı. Kiralık sözleşmeleri sona eren Dele Alli, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim takımlarına geri döndü. Nathan Redmond, Burnley'e transfer oldu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFERLER SÜRÜYOR

Siyah-beyazlı ekip, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'u kadrosuna katmıştı. Süper Lig devi genç oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlıların ikinci hamlesi Daniel Amartey oldu. Leicester City'den ayrılan başarılı stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağlandı. Daniel Amartey'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Beşiktaşın görüştüğü Alex Oxlade-Chamberlain İstanbula geldi

ONANA, AMERTEY, REBİC...

Siyah-beyazlılar, orta saha kurgusuna Lens'ten Jean Onana'yı dahil etti. Süper Lig devi, Kamerunlu oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Jean Onana'nın bonservisi için Lens'e 4 milyon 37 bin 500 euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş'ta kanat rotasyonuna dahil edilen son isim Ante Rebic oldu. Tecrübeli oyuncuya imza parası olarak 280 bin euro ödendi. Ante Rebic'le 2 yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, Hırvat yıldızın senelik 2 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağını duyurdu. Ante Rebic'e maç başı 10 bin euro ödeneceği kaydedildi.

Haberin Devamı

'KULÜBÜMDEN AYRILMAYACAĞIM'

BAŞKAN ÇEBİ, CHAMBERLAİN İÇİN İNGİLTERE'YE GİTMİŞTİ

Onana, Amartey, Rebic gibi isimleri kadrosuna katan Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi bomba bir transfer için Londra'ya gitmişti. Liverpool’a veda eden ve bonservisi elinde olan İngiliz orta saha Alex Oxlade-Chamberlain, uzun süredir Beşiktaş’ın orta saha adayları arasında yer alıyordu.

Beşiktaşın görüştüğü Alex Oxlade-Chamberlain İstanbula geldi

 

ALEX OXLADE-CHAMBERLAİN İSTANBUL'A GELDİ

Liverpool ile sözleşmesi sona eren İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain ile anlaşmaya varan Beşiktaş tranfseri kısa süre içerisinde açıklamaya hazırlanıyor. Beşiktaş’ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Alex Oxlade-Chamberlain'i taşıyan uçak İstanbul'a indi.

Beşiktaşın görüştüğü Alex Oxlade-Chamberlain İstanbula geldi

YORUM YAZ