MENÜ

Beşiktaş'ın golcü stoperi Omar Colley yine sahnede! Dikkat çeken istatistik

Trednyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'e konuk oldu. Siyah-beyazlıların golcü stoperi Omar Colley, bu maçta da sahneye çıktı. Öte yandan Gambiyalı futbolcunun istatistikleri dikkat çekti.

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlıların defans futbolcusu Omar Colley, bu maçta da sahneye çıktı ve gollerine devam etti.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Teknik patron Fernando Santos, Gambiyalı futbolcu Omar Colley'yi ilk 11'de başlattı. Siyah-beyazlı ekip sahaya şu ilk 11'le başladı.

“Mert Günok, Svensson, Necip Uysal, Colley, Zaynutdinov, Gedson Fernandes, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih Kılıçsoy, Aboubakar.”

SAHNEYE ÇIKTI

Siyah-beayzlıların golüc stoperi Omar Colley, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Muci sol kanattan ceza sahasına doğru ortaladı. Ön direkte Semih'in kafayla çevirdiği top Colley'in önüne kaldı. Colley de kale önünden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

Beşiktaşın golcü stoperi Omar Colley yine sahnede Dikkat çeken istatistik

YILLAR SONRA BİR İLK

Bu sezon Süper Lig'deki altıncı golünü İstanbul Başakşehir filelerine gönderen Omar Colley, Opta'nın detaylı veriye sahip olduğu 2007/08'den bu yana Beşiktaş formasıyla bir sezonda en fazla gol atan savunma oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

BU SEZON 6. GOLÜ

Tecrübeli futbolcu, bu sezon Beşiktaş forması ile Süper Lig'de çıktığı 18 maçta 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Öte yandandan Beşiktaş'ın stoperi Colley, takımın en skorer 2. oyuncusu durumunda.

Beşiktaşın golcü stoperi Omar Colley yine sahnede Dikkat çeken istatistik

Beşiktaşın golcü stoperi Omar Colley yine sahnede Dikkat çeken istatistik

YORUM YAZ