MENÜ

Beşiktaş'ın golcü stoperi Omar Colley, Vincent Aboubakar'ı yakaladı!

Siyah-beyazlıların stoperi Omar Colley, gollerine devam ediyor. 31 yaşındaki stoper, Alanyaspor ağlarını da havalandırarak bu sezonki gol sayısını dörde çıkardı.

Beşiktaş'ın golcü stoperi Omar Colley, Vincent Aboubakar'ı yakaladı!

Beşiktaş'ın Gambiyalı stoperi Omar Colley, golcü kimliğini ön plana çıkarmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı takımın savunmacısı, Alanyaspor'u da boş geçmedi ve ortaya ilginç bir istatistik çıktı.

Haberin Devamı

İŞTE LİGİN EN DEĞERLİSİ!

Gedson Fernandes yetişemedi

Alanyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta 5 isim, Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemedi. Kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal, Kara Kartal'ın yine önemli eksikleriydi. Ayrıca sakatlığı bulunan ve durumu maç saatinde netleşecek olan Gedson Fernandes'ten de kötü haber geldi. Portekizli yıldız, Alanyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Siyah-beyazlılarda Mert Günok, Omar Colley, Ante Rebic, Milot Rashica gibi isimler ise takıma döndü. Aboubakar’ın yokluğunda forvette Cenk Tosun yer aldı.

VAR inceledi, gol geçerlilik kazandı

Beşiktaş, Alanyaspor karşısında 9. dakikada Omar Colley'nin golüyle 1-0 öne geçti. Ceza sahası yayının birkaç adım gerisinden kullanılan endirekt serbest vuruşta Salih Uçan topa dokundu ve Cenk Tosun, sağ ayağıyla sert bir vuruş yaptı. Barajdan seken topu önüne alıp kale sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Colley, sağ ayağıyla vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın golcü stoperi Omar Colley, Vincent Aboubakarı yakaladı

Colley'nin golünün ardından hakem Ümit Öztürk, tecrübeli stoperin savunmaya faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti. VAR tavsiyesi ile kenara gelen Öztürk, pozisyonu izledi ve orta noktayı gösterdi. Böylelikle Colley'nin golüyle Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Vincent Aboubakar'ı yakaladı!

Omar Colley, Trendyol Süper Lig'de bu sezon dördüncü golünü kaydetti. Gambiyalı stoper, 4 gole ulaşarak Vincent Aboubakar ve Chamberlain ile birlikte Beşiktaş'ın en golcü ismi oldu. Colley, ligdeki diğer üç golünü Pendikspor, Sivasspor ve Samsunspor'a karşı kaydetmişti.

Beşiktaş - Alanyaspor maçı (VİDEO)

Beşiktaşın golcü stoperi Omar Colley, Vincent Aboubakarı yakaladı

YORUM YAZ