MENÜ

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yıkmayı planladığı hücum timi!

Siyah-Beyazlılar cumartesi günü deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Şenol Güneş sonrası takımın başına geçici olarak geçen Burak Yılmaz, Sarı-Kırmızılılar'ı devirerek hem camiadaki kara bulutları dağıtmak hem de kendisini kanıtlamak istiyor. Yılmaz'ın en büyük kozu ise ileri üçlüsü...

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yıkmayı planladığı hücum timi!

Kartal, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’ın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Haberin Devamı

İdman, salonda aktivasyon ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve koşu çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan taktik çalışmasıyla tamamlandı. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Beşiktaşın Galatasarayı yıkmayı planladığı hücum timi

Aboubakar dikkat çekiyor

Siyah-Beyazlılar’da dev mücadele öncesinde hücum hattındaki isimlerin etkili görüntüsü dikkat çekiyor. Son 5 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez sarsarak formunun zirvesinde olduğunu gösteren Vincent Aboubakar, bu konuda en ön plana çıkan isim...

16 maçta 14 gole katkı

Kara Kartal’da bu sezon toplamda 16 maçta 11 gol ve 3 asistle 14 sayıya katkı sağlayan Kamerunlu futbolcu, cumartesi günkü karşılaşmada Beşiktaş’ın en önemli kozu olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşın Galatasarayı yıkmayı planladığı hücum timi

Teknik sorumlu Burak Yılmaz, takımın hücum hattını Aboubakar’ın üzerine kuracak. Yıldız santrfor, atacağı gollerle Aslantepe’den takımını 3 puanla çıkarmaya çalışacak. Vincent Aboubakar’la birlikte takımın hücum hattındaki 2 ismin yükselişi de göz kamaştırıyor...

Beşiktaşın Galatasarayı yıkmayı planladığı hücum timi

Kanatta başlayıp ikinci forvet olacak

A Milli formayla önceki gün sonradan oyuna girip 2 gol atan Cenk Tosun, 4-0’lık Letonya zaferinin mimarı olmuştu. Yoğun bir hazırlık programı uygulayan tecrübeli futbolcu, bitirici vuruşlarıyla ön plana çıkarak Türkiye’ye büyük bir mutluluk yaşattı. 

İBRA, BALOTELLİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU...

Başarılı oyuncu, cumartesi günü Galatasaray’la oynanacak karşılaşmada da Vincent Aboubakar’la beraber Beşiktaş’ın skor yükünü sırtlanacak. Maça sol kanatta başlaması beklenen Cenk, zaman zaman çift forvette Aboubakar’ın partneri olacak. Kosova’nın Euro 24 elemelerinde Andorra’yı 3-0 yendiği karşılaşmada 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan Milot Rashica’nın yükselen performansı da teknik ekibi sevindiriyor.

Beşiktaşın Galatasarayı yıkmayı planladığı hücum timi

Gizli silah Rashica!

Galatasaray’ı yakından tanıyan Rashica, teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın gizli hücum silahı olacak. Tecrübeli futbolcu, kanat hattında hem rakip ceza alanına yapacağı servisler hem de gireceği pozisyonlarla Galatasaray kalesinde oldukça etkili olmaya çalışacak. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, formunun zirvesinde olan bu 3 oyuncunun da etkisiyle Galatasaray derbisinden zaferle çıkıp takımın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşın Galatasarayı yıkmayı planladığı hücum timi

YORUM YAZ