MENÜ

Beşiktaş'ın eski yıldızı N'Koudou'nun, Onana ile imtihanı! Kalesinden çıkıp...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Kevin N'Koudou, Kamerun için serbest vuruş kullandığı esnada kaleci Andre Onana tarafından şaşkınlığa uğratıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın eski yıldızı N'Koudou'nun, Onana ile imtihanı! Kalesinden çıkıp...

Afrika Uluslar Kupası C Grubu ikinci hafta mücadelesinde Kamerun, Senegal ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Senegal 16. dakikada Ismaila Sarr ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken 71'de Diallo farkı ikiye çıkardı. 83'te Castelleto ile farkı bire indiren Kamerun umutlanmış olsa da 90+5'te sahneye Liverpool'un eski yıldızı Sadio Mane çıktı ve skoru 3-1 olarak tayin etti. Bu sonuçla birlikte Senegal grupta puanını 6'ya yükseltirken Kamerun 1 puanda kaldı.

Haberin Devamı

ANDRE ONANA'DAN İLGİNÇ HAREKET

Bu arada Senegal - Kamerun karşılaşmanın 65. dakikası ilginç anlara sahne oldu. Kamerun'un kullanacağı serbest vuruş esnasında kaleci Andre Onana kalesinden çıkıp Senegal yarı sahasına kadar koştu. Kamerun ve Manchester United'ın file bekçisi, frikiği kullanmak üzere olan Kevin N'Koudou'nun yanına gelip ona taktik verdi. Beşiktaş'ın eski yıldızı bu durum karşısında şaşkınlığını gizlemeye çalıştı. N'Koudou'nun vuruşunda top farklı şekilde dışarıya gitti.

YORUM YAZ