MENÜ

Beşiktaş'ın eski yıldızı Kevin N'Koudou imza aşamasında! Yeni takımı...

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Kevin N'Koudou'nun yeni takımı belli oluyor. Yıldız oyuncu, Fransız ekibiyle imza aşamasında ve bu transferin çok yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Kevin N'Koudou imza aşamasında! Yeni takımı...

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Kevin N'Koudou, sezonun bitmesinin ardından boşa çıktı. Tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlılardan ayrıldıktan sonra herhangi bir takıma imza atmadı. Fransa'nın köklü kulübü, Georges Kevin N'Koudou için devreye girdi. Kamerunlu futbolcuya başka takımların da talip olduğu, Georges Kevin N'Koudou'nun kararını henüz vermediği kaydedildi. Bu transferin yanı sıra Beşiktaş taraftarının gözü diğer yıldızları da arıyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

PEREYRA'DA ANLAŞMAZLIK!

ŞİMDİYE DEK 3 TRANSFER YAPILDI

Transfer döneminin başından bu yana Jean Onana, Daniel Amartey ve son olarak da Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, bomba etkisi yaratacak bir transfer için de harekete geçti.

Beşiktaşın eski yıldızı Kevin NKoudou imza aşamasında Yeni takımı...

BERGHUIS İÇİN TEKLİF YAPILACAK

Bir Twente taraftarına saldırdığı için ceza alan yıldız futbolcunun önümüzdeki günlerde Ajax ile olan bağlarının tamamen kopması gündemde. Beşiktaş cephesi tam da bu noktada devreye girdi. Hollanda futboluna yakın birkaç menajere yetki veren Siyah-Beyazlılar, maliyet araştırmasına koyuldu. Oyuncunun Ajax’la resmi olarak kontratını feshetmesi durumunda, Beşiktaş’ın hiç vakit kaybetmeden transfer teklifini ileteceği öğrenildi.

Beşiktaşın eski yıldızı Kevin NKoudou imza aşamasında Yeni takımı...

TARAFTARLARIN GÖZÜ TALİSCA'DA

Beşiktaşlı taraftarlar, 2016-2018 yılları arasında kiralık olarak siyah - beyazlı formayı giyen Anderson Talisca'nın yeniden transfer edilmesini istiyor. Sosyal medyada yönetime ve özellikle Başkan Ahmet Nur Çebi'ye mesaj gönderen taraftarlar Brezilyalı yıldızın gelecek sezon Beşiktaş formasını giymesini istiyor.

Haberin Devamı

TOTTENHAM'DAN GELDİ 

Paris Saint Germain altyapısında futbola başlayan Georges Kevin N'Koudou daha sonra Nantes, Marsilya, Tottenham, Burnley ve Monaco formaları giydi. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu futbolcunun bonservisi için 4 milyon 500 bin euro ödedi. Beşiktaş ile Tottenham arasındaki anlaşmada bir sonraki satıştan Premier Lig ekibine yüzde 50 pay verileceği açıklanmıştı. Tecrübeli futbolcu sezonun sona ermesinin ardından boşa çıktı.

Beşiktaşın eski yıldızı Kevin NKoudou imza aşamasında Yeni takımı...

SAINT ETIENNE PEŞİNDE

Fransa basınında yer alan habere göre; Saint Etienne, Georges Kevin N'Koudou transferi konusunda girişimlere başladı. Saint Etienne'in Kamerunlu oyuncuyu kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu ve görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Fransa'dan başka takımların da talip olduğu 28 yaşındaki oyuncunun henüz kararını vermediği belirtildi. Bonservisi elinde bulunan Georges Kevin N'Koudou'nun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro. 28 yaşındaki hücumcu, Kamerun Milli Takımı'nda 4 maça çıktı.

Beşiktaşın eski yıldızı Kevin NKoudou imza aşamasında Yeni takımı...

YORUM YAZ