MENÜ

Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti'den Real Madrid itirafı! 'Birçok kez biliyordum ki...'

Bir dönem Beşiktaş'ın da formasını giyen dünyaca ünlü yıldız Guti, efsanesi olduğu Real Madrid hakkında önemli açıklamalar yaptı. İspanyol yıldız, kendisinin oynadığı dönemdeki Madrid'le mevcut Real Madrid takımını kıyasladı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti'den Real Madrid itirafı! 'Birçok kez biliyordum ki...'

Real Madridli eski futbolcu Guti Hernandez, Real Madrid'in mevcut takımıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Real Madrid'in tarihi Galacticos takımının bir parçası olan Guti, mevcut Real Madrid takımının dünya çapında ünlenen takımdan çok daha iyi olduğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın eski yıldızı Gutiden Real Madrid itirafı Birçok kez biliyordum ki...

Şu anki Real Madrid hakkında açıklamalarda bulunan Guti, şimdiki takımın "ayaklarının yere sağlam bastığını" söyledi ve şunları ekledi:

Şu anki takımın, Galacticos'tan çok daha iyi bir takım olduğunu söyleyebilirim. Kadro ne olursa olsun, Galacticos'tan çok daha iyi bir kadro, çok daha fazlasını yapabilecek bir kadro olduğunu düşünüyorum.

Real Madrid'deki dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Guti, şu ifadeleri kullandı:

"Madrid'deki konumumun ne olduğunu biliyordum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bir şeylere katkıda bulunabileceğimi biliyordum. Makelele'nin yanında orta saha olarak oynadığımda birçok kez biliyordum ki seçeneklerim Figo'ya ya da Zidane'a ya da Ronaldo'ya pas vermekti çünkü benim için oyunu çözeceklerini biliyordum.''

YORUM YAZ