MENÜ

Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı

Beşiktaş'ın eski hocası olan Slaven Bilic, yeni bir maceraya yelken açarak sürpriz bir ekiple sözleşme imzaladı. Yeni takımı, Hırvat hocayla anlaştıklarını resmen açıkladı.

Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı

Beşiktaş'ın eski hocası olan Slaven Bilic'in adı, yaz transfer döneminin başlarında Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük ile de anılıyordu. Ancak Bilic, sürpriz bir takımla sözleşme imzalayarak herkesi şaşırttı. Yeni takımı, Bilic'le anlaştıklarını resmen duyurdu. 

Haberin Devamı

2012-2015 yıllları arasında ülkemizde Beşiktaş'ta çalışan ve Siyah-Beyazlılar'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Slaven Bilic, Kara Kartal'ın ardından dünyanın en iyi ligi olarak kabul edilen İngiltere Premier Ligi'ne gitmiş ve West Ham United'ın başına geçmişti.

Beşiktaşın eski hocası Slaven Bilicin yeni takımı belli oldu Resmen açıklandı

West Brom'u, Premier Lig'e çıkardı

Başarılı hocanın, İngiltere macerası 2 yıl sürerken, Bilic sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuş, Al İttihad'a imza atmıştı. Ortadoğu'da sadece 5 ay kalan deneyimli antrenör, West Brom'la İngiltere'ye geri döndü. West Brom'u, Premier Lig'e çıkaran tecrübeli çalıştırıcı, İngiltere serüveninin ardından yine sürpriz bir kararla kıta değiştirerek Çin'e, Beijing Guoan'a imza attı.

Haberin Devamı

YENİ TAKIMI AÇIKLANDI

Yaz transfer döneminin başlarında, adı Süper Lig kulüpleriyle de anılan Slaven Blic, yeni takımıyla sözleşme imzaladı. Al Fateh, teknik direktörlük görevine Slaven Bilic'in getirildiğini resmen açıkladı.

Beşiktaşın eski hocası Slaven Bilicin yeni takımı belli oldu Resmen açıklandı

YORUM YAZ