Beşiktaş'ın bu şampiyonluk kutlaması unutulmaz!
Siyah-Beyazlı takım, 14. şampiyonluğunu simgeleyen kupayı perşembe günü Vodafone Arena’da kaldıracak. Camianın uzun yıllar sonra bu sevinci yaşayacak olması göz önünde bulunduran yönetim, ses getirecek bir kutlama organizasyonu gerçekleştirecek.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, kupasını perşembe günü alacak. Konuyla ilgili olarak dün Siyah-Beyazlılar’dan yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş’ın yıldızları Vodafone Arena’da düzenlenecek şampiyonluk kutlamasında kupayı taraftarlarının önünde kaldıracak.
Şampiyonluk kutlamasının biletleri, kombine kart ve son üç maça toplu bilet alan taraftarlar için dün passolig üzerinden satışa sunuldu. Biletlerin genel satışı ise bugün yapılacak. Biletlerin fiyatının 60 ila 325 lira arasında değiştiği açıklandı. Etkinlik programına göre takım, üstü açık otobüsle Çarşı’dan geçip taraftar eşliğinde stadyuma gelecek. Burada konserler, ışık ve havai fişek gösterileri eşliğinde kupa alınacak ve şampiyonluk turu atılacak.
Demirören belirsizliği
Siyah-Beyazlılar’a perşembe günü şampiyonluk kupasını kimin vereceği henüz netlik kazanmadı. Kulüpte daha önce Başkanlık görevinde bulunan TFF’nin zirvesindeki isim Yıldırım Demirören’in, olası taraftar tepkisi sebebiyle törende yer almayabileceği bu ismin yerine kupayı Beşiktaşlı futbolculara; Başkan vekili Servet Yardımcı ile birlikte TFF yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu’nun verebileceği bildirildi.
Orhan Yıldırım





