MENÜ

Beşiktaş'ın Al-Musrati transferinin perde arkası! 'Hiç düşünme, hemen git...'

Beşiktaş'ın yeni orta sahası Al-Musrati, ara transfer döneminin son gününde imzayı attı. Siyah-beyazlı kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirten 27 yaşındaki futbolcunun transfer sürecinde yaşananlar da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Al-Musrati transferinin perde arkası! 'Hiç düşünme, hemen git...'

Ara transfer döneminin son gününde bombaları birer birer patlatan Beşiktaş, Ernest Muci ile birlikte Braga'dan Al-Musrati'yi de kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı kulüp, Libyalı defansif orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladı. Kartal, Portekiz kulübüne bu kiralık transfer için 1 milyon euro ödedi. Ayrıca sözleşmede 27 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu da yer alıyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ BÖYLE AÇIKLADI

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada transferle ilgili, "Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. SC Braga kulübüne 2023-2024 sezonu için net 1.000.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Ayrıca sözleşmedeki şartların gerçekleşmesi durumunda oyuncunun kalıcı transferi hükmü devreye girecek ve SC Braga kulübüne transfer bedeli olarak 11.000.000 Avro ödeme yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.

Beşiktaşın Al-Musrati transferinin perde arkası Hiç düşünme, hemen git...

"HARİKA HİSSEDİYORUM"

Kartal'ın yeni yıldızı, Beşiktaş'ın YouTube kanalına yaptığı ilk açıklamada bu transferden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Al-Musrati, "Harika hissediyorum. Burada olmak çok güzel. Harika bir kulüpte oynama fırsatı bulduğum için çok sevinçliyim. Taraftarlarımız bu sezon ve gelecek sezon mutlu etmek için her şeyimi vereceğim" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

"İMKÂNLARIMIZI ZORLADIK"

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Al-Musrati transferinde yaşanan süreci anlattı. Yücel, "Bu transfer için imkânlarımızı zorladık. Kendisine çok güveniyoruz. Mevkisinde dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesi. Aramıza hoş geldi. Beşiktaşımıza hayırlı olsun" sözlerini sarf etti. Yücel ayrıca Beşiktaşlı taraftarlara da teşekkür etti.

Beşiktaşın Al-Musrati transferinin perde arkası Hiç düşünme, hemen git...

SERDAR SAATÇI DETAYI!

Öte yandan Al-Musrati transferinin perde arkası da ortaya çıktı. Libyalı defansif orta saha oyuncusunun ikna edilmesinde, Braga'dan takım arkadaşı olan Beşiktaş'ın eski stoperi Serdar Saatçı'nın da rol oynadığı bildirildi. Al-Musrati'nin, Serdar Saatçı'dan Beşiktaş ile alakalı bilgiler aldığı ve Serdar'ın, "Hiç düşünme, hemen git" dediği iddia edildi. Bu görüşmenin ardından Libyalı futbolcunun Beşiktaş'a 'olumlu' yanıt verdiği gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş’ın yeni transferi Al-Musrati, İstanbul'da
YORUM YAZ