MENÜ

Beşiktaş'ın Adana Demirspor kadrosu açıklandı! Tam altı eksik

Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı. Siyah-Beyazlılar'da altı futbolcu kadroya dahil edilmedi

Beşiktaş'ın Adana Demirspor kadrosu açıklandı! Tam altı eksik

Süper Lig'de Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş, yine ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar'ın kadrosunda tam altı eksik olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tayyip Talha, Dele Alli ve Ghezzal kadroya yer almıyor. Altyapıdan Demir Ege ve Semih Kılıçsoy kadroya alındı. Welinton, N'Koudou ve Atiba ise teknik heyetin tercihi doğrultusunda kadroya alınmadı.

Beşiktaş'ın kadrosu şöyle;


“Met Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Onur Bulut, Omar Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Nathan Redmond, Kerem Atakan Kesgin, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Welinton Souza Silva, Arthur Masuaku, Roman Saiss, Semih Kılıçsoy, Jackson Muleka, Alexandru Makim, Demir Ege Tıknaz, Umut Meraş, Gedson Fernandes ve Tayfur Bingöl”

Beşiktaşın Adana Demirspor kadrosu açıklandı Tam altı eksik

YORUM YAZ