MENÜ

Beşiktaş'a devre arasında yıldız yağmuru! İşte transfer listesi...

Beşiktaş'ta Samet Aybaba, devre arası için yerli oyuncular konusunda transfer listesini paylaştı. Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, yıldız futbolcular için planlamalara başladığı öğrenildi.

Beşiktaş'a devre arasında yıldız yağmuru! İşte transfer listesi...

Beşiktaş’ta teknik direktörlük için arayışlar devam ederken, diğer yandan da devre arası transfer dönemi için çalışmalar sürüyor. Bu doğrultuda futbol koordinatörü Samet Aybaba, listesini Feyyaz Uçar ile paylaştı.

Haberin Devamı

VALENTİN ROSİER’E PAOK KANCASI

2020 ve 2021 yıllarında Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lisbon’dan kiralanan Valentin Rosier, 2022’de ise 4.8 milyon Euro bedel karşılığında Beşiktaş’a gelmişti. 27 yaşındaki sağ bek, bu sezon ise Kara Kartal’da hayal kırıklığı yaratan oyunculardan biri oldu. Yunan basınında yer alan haberlere göre ise Fransız futbolcuyu PAOK, kadrosuna katmak istiyor. Takımdan gönderilmesi beklenen isimlerden biri olan Rosier’in, bu konuda yönetim ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Taraflar arasında yapılacak toplantı sonrasında transferin durumu netleşecek.

Beşiktaşa devre arasında yıldız yağmuru İşte transfer listesi...

BÜYÜK MAÇLARI KAZANAMADI

Beşiktaş, Süper Lig’in ilk devresinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmalarda galibiyetle tanışamadı. İlk olarak 5. haftada Trabzonspor’a konuk olan Siyah-Beyazlı ekip, rakibine 3-0 mağlup oldu. Ligin 9. haftasında bu kez Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, SarıKırmızılılar’a da 2-1 kaybetti. Son olarak da 15. haftada Fenerbahçe’yi konuk eden Kara Kartal, bu maçtan da 3-1’lik skorla yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

İŞTE TRANSFER LİSTESİ

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta, yapılan liste ortaya çıktı. Aybaba, ilk etapta yerli oyuncuların takıma katılmasını istiyor. Listenin ilk sırasında ise Yusuf Sarı var. Adana Demirspor ile büyük bir çıkış yapan ve Milli Takım’a kadar yükselen yıldız kanat oyuncusu için imkanlar zorlanacak.

Beşiktaşa devre arasında yıldız yağmuru İşte transfer listesi...

2 yabancı istiyor

Diğer yandan Başakşehir forması giyen Berkay Özcan için de bir girişim olacak. Eyüpspor forması ile önemli bir performans sergileyen golcü Ahmed Kutucu’nun da Siyah-Beyazlı formayı giymesi çok isteniyor. Ayrıca Sivasspor’un 17 yaşındaki ön liberosu Yunus Emre Konak ile Karagümrük’ten 22 yaşındaki sağ kanat Can Keleş’in de takıma kazandırılması planlanıyor. Bu arada Aybaba, yabancı konusunda da iki futbolcu istiyor.

Gelen haberlere göre bir stoper ve bir de 8 numaranın transfer edilmesi gündemde. Son karar ise Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar arasında yapılacak toplantı sonrasında belli olacak.

Beşiktaşa devre arasında yıldız yağmuru İşte transfer listesi...

Beşiktaşa devre arasında yıldız yağmuru İşte transfer listesi...

Tümer Metin'den Sergen Yalçın açıklaması: Şimdi aynı fikirde değil!
YORUM YAZ