MENÜ

Beşiktaş'a yıldız transferi! İtalyanlar duyurdu...

Olabildiğince az hasarla devre arasına girmeyi hedefleyen Siyah-Beyazlılar'da transfer çalışmaları erken başladı. İtalyan medyası da Beşiktaş'ın ilgilendiği yıldız futbolcuyu duyurdu. Çizme basını, Milan'dan transfer edilen Ante Rebic'in de performansına değindi.

Beşiktaş'a yıldız transferi! İtalyanlar duyurdu...

İtalyan basınında Beşiktaş gündemi... Çizme medyası hem Kara Kartal'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic'in performansını masaya yatırdı hem de Beşiktaş'a yıldız bir ismi daha yazdı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa yıldız transferi İtalyanlar duyurdu...

Kendini bulamadı

La Gazzetta dello Sport, geçen sezon Milan’da forma giyen ve takımdan ayrılan Ante Rebic’in Beşiktaş’taki performansını masaya yatırdı. Rebic için yapılan yorumda, Hırvat futbolcunun Milan’daki kötü sezonunun ardından Beşiktaş’ta da kendini bulamadığı belirtildi. Hırvat futbolcunun, Beşiktaş’ta henüz gol ya da asist yapamadığı hatırlatıldı. Rebic’in ayrıca Milan’da sıkıntı yaşadığı fiziksel sorunlarını yaşamaya devam ettiği ifade edildi. Beşiktaş’a 2 yıllık imza atan Ante Rebic, 7 maçta süre buldu. 30 yaşındaki futbolcu bu maçların sadece 2’sine ilk 11’de başladı.

Afrika Kupası faktörü

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Beşiktaş’ta gözler ara transfer dönemine çevrildi. Afrika Kupası nedeniyle birçok yıldızından yararlanamayacak Beşiktaş’ta çalışmalar hız kazandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa yıldız transferi İtalyanlar duyurdu...

Yeniden hamle yapılacak

İtalyan medyası, Siyah-Beyazlı ekibin, İtalyan devi Milan'ın kadrosunda düşünmediği Mattia Caldara ile ilgilendiğini iddia etti. Beşiktaş, sezon başında transfer etmek istediği İtalyan stoper için yeniden hamle yapacak. Kariyerinde 200 maça çıkan Caldara, 17 kez gol sevinci yaşadı. 29 yaşındaki stoper 3 kez İtalya Milli Takım formasını giydi.

Beşiktaşa yıldız transferi İtalyanlar duyurdu...

Başka ülkede oynamadı

Geride bıraktığımız sezonu Spezia'da kiralık olarak geçiren İtalyan stoper, kariyerinde Çizme dışına çıkmadı. Milan ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki futbolcunun, Kırmızı-Siyahlılar'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FUTBOLU BIRAKIYOR MU?

Beşiktaşa yıldız transferi İtalyanlar duyurdu...

57 milyon Euro ödendi!

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Caldara için Milan 2018 yılında tam 37 milyon 740 bin Euro bonservis ödedi. Ezeli rakip Juventus'tan bonservisi alınan tecrübeli savunmacı, Kırmızı-Siyahlılar'da pek bekleneni veremedi. Caldara için kariyeri boyunca ise 57 milyon 640 bin Euro verildi.

Burak Yılmaz'dan sakatlık açıklaması

Beşiktaşa yıldız transferi İtalyanlar duyurdu...

YORUM YAZ