MENÜ

Beşiktaş'a yıldız oyuncu için Premier Lig'den rakip! Resmen duyurdu

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala İngiliz yıldıza ilgisini sürdüren Beşiktaş'a bu operasyon için son rakip Premier Lig ekibi oldu. Boşta bulunan yıldızı deneme idmanına alan Premier Lig kulübü, 30 yaşındaki yıldıza teklif yapmaya hazırlanıyor. 

Beşiktaş'a yıldız oyuncu için Premier Lig'den rakip! Resmen duyurdu

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan yıldız oyuncu için Premier Lig ekibi ciddi bir şekilde devreye girdi. Boşta olan yıldız oyuncu, Siyah-Beyazlı ekibin iştahını kabartırken Premier Lig ekibi de deneme idmanlarında performansını beğendiği yıldızı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Öte yandan Manchester United'ın oyuncusu için de gözler, Hollandalı hoca Erik ten Hag'a dönmüş durumda. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Hannibal için gözler Hag'da!

Siyah-Beyazlılar’ın 10 numara transferi için hedefleri arasına; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Hannibal Mejbri de eklenmişti. Menacer önerisi sonrasında 20 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Kara Kartal, İngiliz ekibiyle temaslarda bulunmuştu. İlk etapta satın alma opsiyonlu kiralama önerisi yapan Beşiktaş Yönetimi, olumsuz yanıt alması sonrasında bu teklifi bedelsiz kiralama olarak güncellemişti. Ancak Kırmızı-Şeytanlar’ın bu öneriye de çok sıcak bakmadığı bildirildi. 

Beşiktaşa yıldız oyuncu için Premier Ligden rakip Resmen duyurdu

Geri planda kaldı 

Manchester United menajeri Erik ten Hag’ın, Tunuslu yıldızın bu yaz Old Trafford’dan ayrılması konusunda kararsız olduğu kaydedildi. Genç 10 numara, United’ın sezon öncesi maçlarında olumlu bir izlenim bıraksa da Mason Mount ve Sofyan Amrabat’ın transferleri sonrası geri planda kalmıştı. Kartal, Hollandalı teknik adamın vereceği kararı bekliyor.

Haberin Devamı

Lingard transferinde işleri karıştıracak hamle!

Beşiktaş’ın bir süredir kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu Jesse Lingard, Avrupa’da transfer döneminin kapanması sonrasında boşta kalmıştı. Nottingham Forrest’le sözleşmesini yenilemeyen 30 yaşındaki 10 numaraya Beşiktaş dışında Katar Ligi’nden de ilgi olmuştu. Ancak başarılı futbolcu konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İngiltere Premier Lig ekibi West Ham, Lingard’a talip oldu. Tecrübeli futbolcunun, Londra kulübüyle deneme idmanlarına katıldığı ancak İngiliz ekibinin oyuncuya kontrat önerme konusunda kararını vermediği bildirildi. 

Beşiktaşa yıldız oyuncu için Premier Ligden rakip Resmen duyurdu

David Moyes resmen duyurdu 

Konuyla ilgili olarak dün Talksport’a açıklamalarda bulunan West Ham menaceri David Moyes, “Jesse, iyi durumda. 2 yıl önce aramıza katıldığında 15 maçta 9 gol atmıştı ve bize büyük katkı sağlamıştı. Ona eski durumuna dönmesi ve nasıl olduğunu görmesi için her fırsatı vermek istiyorum. Şu anda sözleşme konusunda yeni bir durum yok. Sadece geri döndüğünü ve olmasını umduğunuz kondisyon seviyelerine çok daha yaklaştığını söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşa yıldız oyuncu için Premier Ligden rakip Resmen duyurdu

YORUM YAZ