MENÜ

Beşiktaş'a yıldız futbolcudan kötü haber! teklif yapıldı ama...

Gelecek sezonki hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Beşiktaş, iç transferde Nathan Redmond ile görüşmelere başlamış ve hamile eşinin vereceği karara odaklanmıştı. Bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Dele Alli henüz bir teklif alamazken, siyah-beyazlıları üzecek bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncu, kararını verdi ve yeni takımı belli oldu.

Beşiktaş'a yıldız futbolcudan kötü haber! teklif yapıldı ama...

Yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, birçok isimle görüşmelerine devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ÜMRANİYE MESAİSİ SÜRÜYOR

Süper Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor'a konuk olacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Oyuncular antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile tamamlandı.

Beşiktaşa yıldız futbolcudan kötü haber teklif yapıldı ama...

WEGHORST'TA BEŞİKTAŞ İHTİMALİ

İtalyan ve İngiliz basınından Hollandalı yıldız için çarpıcı iddia. Manchester United’ın, kiralık oynattığı Weghorst’un bonservisini kesinlikle almayacağı, Hollandalı oyuncunun Burnley’de kalma ihtimalinin de azalması nedeniyle Beşiktaş’a dönebileceği belirtildi. Beşiktaş Yönetimi Weghorts hamlesini yapmak için teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu bekliyor. Oyuncunun yönetimle görüşmelerde ‘Şartlarda anlaşırsak dönebilirim’ dediği öğrenilirken Güneş’in kesin raporuna göre harekete geçilecek. Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan 30 yaşındaki futbolcunun, Burnley ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşa yıldız futbolcudan kötü haber teklif yapıldı ama...

OZAN TUFAN'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Bu sezon Championship ekibi Hull City'de 40 maça çıkan Ozan Tufan 7 gole imza attı. Yıldız futbolcu geleceğine dair açıklamalarda bulundu. "Hull City'nin oyuncusu olmaktan ve bu harika kulübün bir parçası olmaktan keyif alıyorum" diyen Ozan Tufan, geleceğine dair, "Burada yaşamaktan ve İngiltere'de oynamaktan keyif alıyorum. Gerçekten mutluyum ve burada kalmak istiyorum" sözlerini kullandı. akımda kalma isteğine rağmen, her şeyin mümkün olduğunu da dile getiren Ozan Tufan, "Daha önce de söylediğim gibi ve bence bu herkes için geçerli, kimse gelecek sezon için planın ne olduğunu bilmiyor. Bu yüzden bu konuda kesin bir şey söyleyemem. Sözleşmemin bitmesine iki yıl var ve bu takımın bir parçası olarak kalmak istiyorum. Premier Lig'e giden yolda oynamak istiyorum." dedi.

Beşiktaşa yıldız futbolcudan kötü haber teklif yapıldı ama...

GÖRÜŞMELER BAŞLADI ANCAK...

Sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan ve 1 yıllık sözleşme imzalanan 29 yaşındaki Nathan Redmond, attığı ve attırdığı gollerle dikkat çekerken, teknik direktör Şenol Güneş de takımda kalmasını istemişti. Bunun üzerine görüşmeler başladı ancak İngiliz futbolcunun karar vermesini zorlaştıran özel bir durumu var. Tecrübeli yıldızın eşi Blaise hamile ve doğum zamanı yaklaşıyor. Haziranda ikinci çocukları dünyaya gelecek olan çift, hayatlarına nerede devam edeceklerine dair kararlarını aceleye getirmek istemiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşa yıldız futbolcudan kötü haber teklif yapıldı ama...

BEŞİKTAŞ 2+1 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERDİ

Sezon sonu İngiltere'den de taliplerinin kendisine teklifte bulunacağını düşünen Redmond'ın bu noktada eşinin isteğini dikkate alacağı ifade edildi. Beşiktaş'ın oyuncuyla 2+1 yıllık kontrat üzerinden yoluna devam etmek istediği ve sezon başına da bu yıl olduğu gibi 1.5 milyon Euro ücreti gözden çıkardığı kaydedildi. Bu sezon 25 resmi karşılaşmada forma giyen deneyimli kanat, bu maçlarda 5 gol, 6 asiste imza attı.

Beşiktaşa yıldız futbolcudan kötü haber teklif yapıldı ama...

DELE ALLI'YE TEKLİF YOK

Siyah-beyazlıların sezon başında Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yaşadığı sakatlık sonrası İngiltere'de ameliyat olan ve sezonu kapatan 27 yaşındaki oyuncu için kulüpte herhangi bir plan yapılmıyor. Özellikle ülkesine döndükten sonra medyaya düşen fotoğraflardan yöneticilerin rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle kendisine yeni teklif verilmeyeceği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

JAMES İÇİN SAMBA VAKTİ

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta dış transferde kötü haber geldi. Gelecek sezonun planlamasında 10 numara pozisyonunu ilk sıralara alan Beşiktaş, bir süredir James Rodriguez ile ilgileniyor.

Beşiktaşa yıldız futbolcudan kötü haber teklif yapıldı ama...

Ancak siyah-beyazlılar, bu transferde istediği sonucu elde edemeyebilir. Olympiakos'tan ayrılan ve boşa çıkan 31 yaşındaki futbolcu için Brezilya ekibi Botafogo devreye girdi. Arjantin'den de talipleri olan yıldızın rotasının Güney Amerika olmasının yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

Beşiktaşa yıldız futbolcudan kötü haber teklif yapıldı ama...

YORUM YAZ