MENÜ

Beşiktaş'a transferi iptal oldu! İstanbul'a gelmişti ama...

Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa oynayan Beşiktaş Emlakjet çok büyük ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Ancak yıldız oyuncudan açıklama geldi.

Beşiktaş'a transferi iptal oldu! İstanbul'a gelmişti ama...

Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa oynayan, Eurocup'ta da 8'li finale kalan Beşiktaş Emlakjet, büyük ses getirecek bir transferin son aşamasına geldiği iddia edilmişti. Yıldız oyuncudan açıklama geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş dünyaca ünlü milli yıldızı transfer ediyor

Son olarak NBA ekiplerinden Philadelphia 76Ers forması giyen milli forvet Furkan Korkmaz'ı anlaşmanın son detaylarını görüşmek için İstanbul'a geldiği iddia edilmişti.

Beşiktaşa transferi iptal oldu İstanbula gelmişti ama...

Formayı sırtına geçiremeden Beşiktaş'a geliyor

NBA'de takas döneminin son gününde Sixers'tan Indiana Pacers'a takas olan 2.01'lik milli oyuncu yeni takımı tarafından henüz forma giyemeden serbest bırakılmıştı.

NBA'de 7 sezon oynadı

NBA'de Sixers formasını 7 sezondur terleten 26 yaşındaki milli yıldız 328 maçta forma giyerken; 6.8 sayı, 2.0 ribaunt, 1.2 asist ortalamaları ile oynadı.

Beşiktaşa transferi iptal oldu İstanbula gelmişti ama...

İstanbul'a geldi

Beşiktaş'la görüşme yapmak için İstanbul'a gelen Furkan Korkmaz'ın istediği ücret de belli oldu. Siyah-Beyazlılar'dan 4 ay için 600 bin euro isteyen Furkan için Beşiktaş'ın 300-350 bin euro önerdiği, görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Furkan Korkmaz'dan açıklama

NBA oyuncusu Furkan Korkmaz, sosyal medya hesabından çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Furkan Korkmaz açıklamasında, ' "Benimle ilgili oluşan gündeme istinaden bir açıklama yapmam gerekiyor. All-Star arasında Türkiye'ye tatil amaçlı gelmeyi daha sezon başında planlamıştım. Kısa bir mola ve sevdiklerime zaman geçirmek dışında herhangi bir geliş amacım yok. Menajerim NBA'de farklı takımlara benim adıma transfer görüşmelerimi sürdürüyor, ben de bu ne nedenle birkaç gün sonra ABD'ye döneceğim. Bana gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, tüm kamuoyunun bilgisine sunarım.' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ