Arama

Popüler aramalar

Beşiktaş'a transferde büyük piyango! Dev bonservis yönetimi harekete geçirdi

Önümüzdeki sezon Süper Lig ve Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başlarken gidecek oyuncular da merak ediliyor. Kara Kartal'ın yıldızına Avrupa'dan transfer teklifi gelirken yönetim de hemen harekete geçti.

Beşiktaş, Rus ekibi Zenit’in istediği Gedson Fernandes’in %50 bonservisini almak için Benfica ile görüşüyor. Portekiz ekibi 10 milyon euro isterken, yıldızını iyi bir bonservisle satmak ve transfere kaynak yaratmak isteyen siyah-beyazlılar bu rakamı düşürmeye uğraşıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşa transferde büyük piyango Dev bonservis yönetimi harekete geçirdi

Son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından Beşiktaş’ta en önemli gündem Gedson Fernandes haline geldi. Siyah-beyazlı futbolcuyu daha önce de isteyen Rus ekibi Zenit, tekrar bir hamle yaparken, yönetim bu konudaki stratejisini belirledi.

DEV BONSERVİS

Yirmi milyon euronun üstünde bir bedelle tecrübeli oyuncuyu satarak transfere kaynak yaratmak isteyen siyahbeyazlı idareciler, öncelikle Fernandes’in %50 bonservisini alacak. Benfica ile masaya oturan Beşiktaş, Portekiz ekibinin 10 milyon euroluk talebini çok buldu. Benfica ile kıran kırana bir pazarlığa giren siyah-beyazlılar, 5-6 milyon euro civarında bir bedelle sorunu çözmek istiyor.

Beşiktaşa transferde büyük piyango Dev bonservis yönetimi harekete geçirdi

Bu hamlesinde başarıya ulaşmasının ardından Beşiktaş Yönetimi, bu kez Zenit ile masaya oturacak. Yeni sezonda çok sayıda transfer yapması beklenen siyah-beyazlılar en az 20 milyon euroya Fernandes’i satarak, yeni oyunculara kaynak yaratacak.

Haberin Devamı

2027’ye kadar siyah-beyazlılarla sözleşmesi bulunan Gedson Fernandes, bu sezon Beşiktaş’ta 48 maça çıktı, 11 gol ve 2 asistle 13 gole doğrudan etki etti.

Taktik antrenman

Beşiktaş, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Sipay Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetimindeki idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlılar hazırlıklarına bugün gerçekleştireceği idmanla devam edecek.