MENÜ

Beşiktaş'a Tayfur Bingöl sürprizi! Detaylar ortaya çıktı

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, geride kalan sezon kiralık olarak forma giyen Tayfur Bingöl'ün bonservisini almak için harekete geçtiği öğrenildi. Öte yandan siyah-beyazlı ekibin bu transfer için ayırdığı bütçe ortaya çıktı.

Beşiktaş'a Tayfur Bingöl sürprizi! Detaylar ortaya çıktı

Geride kalan sezon Alanyaspor'dan kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Tayfur Bingöl, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Transfer çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılar, 30 yaşındaki futbolcuyu tekrardan renklerine bağlamak için harekete geçti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Geride kalan sezonda toplam 34 resmi maça çıkan Tayfur Bingöl, söz konusu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Tecrübeli oyuncunun Alanyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaşa Tayfur Bingöl sürprizi Detaylar ortaya çıktı

VEDA ETTİ

Sosyal medya hesabından Teknik Direktör Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaşan Tayfur Bingöl, "Her şey için teşekkürler hocam." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ TEKRARDAN HAREKETE GEÇTİ

Siyah-beyazlı ekip, geride kalan sezon takımda kiralık olarak forma giyen Tayfur Bingöl için Alanyaspor ile görüşmeler yeniden hız kazandı.

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, tecrübeli futbolcunun transferini 1 milyon Euro bonservis bedeliyle bitirmesi bekleniyor. Kartal, transferin gerçekleşmesi durumunda söz konusu ücreti 4 taksit halinde ödemek istiyor.

Haberin Devamı

Ancak Alanyaspor bu ücreti peşin olarak istediği kaydedildi. Taraflar arasında ödeme planı görüşmeleri sürüyor.

Beşiktaşa Tayfur Bingöl sürprizi Detaylar ortaya çıktı

YORUM YAZ