MENÜ

Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif!

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediği ve 25-30 milyon euro değer biçtiği Semih Kılıçsoy için şaşırtan bir transfer teklifi geldi. Daha önce Premier Lig kulübü Arsenal ile birlikte Borussia Dortmund ve Leipzig'in de canlı olarak izlediği yıldız futbolcu için gelen teklife jet hızıyla cevap verildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif!

Yaz transfer dönemi hızla yaklaşırken, sezon sonunda transfer piyasasında adı en çok konuşulacak futbolcular da yavaş yavaş ayyuka çıkıyor. Beşiktaş'ın golcüsü Semih Kılıçsoy da bu yaz vitrinde olacak oyuncuların başında geliyor. Sergilediği performans ile izleyenleri kendisine hayran bırakan 18 yaşındaki futbolcunun talipleri her geçen gün artıyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELİP İZLEDİLER

Bileklerine hakimiyeti ve bitiricilik özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın birçok kulübünü peşine takmış durumda. Genç futbolcuyu Almanya Bundesliga'dan Leipzig ve Borussia Dortmund'un, İngiltere Premier Lig'den ise Arsenal'in takip ettiği daha önce ortaya çıkmıştı. Üç kulübün gözlemcileri de İstanbul'a gelip Semih Kılıçsoy'u canlı izlemişlerdi.

 

Beşiktaşa Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif

FRANKFURT'UN TEKLİFİ JET HIZIYLA REDDEDİLDİ

Gelen son haberlere göre Semih Kılıçsoy için bir Almanya Bundesliga kulübü daha devreye girdi. Takvim'de yer alan haberde, Eintracht Frankfurt'un, 18 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı aktarıldı. Alman kulübünün, genç golcü için Beşiktaş'a 9 milyon euro bonservis ücreti teklif ettiği iddia edildi. Kara Kartal'ın ise bu teklifi jet hızıyla reddettiği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

HEDEF 25 - 30 MİLYON EURO

Öte yandan Beşiktaş'ın, Semih Kılıçsoy planı da ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübün, genç golcüyü önümüzdeki sezon da kadroda tutmak istediği bildirildi. Ancak 25-30 milyon civarında bir teklifin gelmesi halinde Beşiktaş'ın o zaman kararını değiştirebileceği aktarıldı. Bu sezon siyah-beyazlı formayla 28 karşılaşmaya çıkan Semih Kılıçsoy 10 gol atıp iki de asist yaptı.

YORUM YAZ