MENÜ

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Mert Günok devam edemedi

Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu oluyor. Kartal, hızlı başladığı mücadelede büyük bir şok yaşadı ve mücadeleden 4-2 yenik ayrıldı. Müsabakadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş bir de sakatlık şoku yaşadı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Mert Günok devam edemedi

Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu oldu. Kartal, hızlı başladığı mücadelede büyük bir şok yaşadı ve karşılaşmayı 4-2 kaybetti. Sahadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, sakatlık şokuyla da sarsıldı.

Haberin Devamı

Mert Günok devam edemedi

Siyah-Beyazlı ekibin başarılı kalecisi Mert Günok, mücadelenin 30. dakikasında sakatlanarak yerini Ersin Destanoğlu'na bıraktı. Günok, oyuna devam edemeyerek kenara geldi. Mert Günok'un maç öncesinde diz ağrısının olduğu aktarılırken durumunun yapılan tetkiklerin ardından netleşeceği ifade edildi.

Ersin Destanoğlu bir yıl sonra kalede 

Sergen Yalçın döneminde Beşiktaş'ın şampiyonluğuna büyük bir katkı sunan Ersin Destanoğlu, uzun bir süredir formasından uzak kalmıştı. Destanoğlu, Adana Demirspor deplasmanında Mert Günok'un sakatlanmasının ardından 30. dakikada oyuna dahil oldu ve yaklaşık bir yıl sonra formasına kavuştu.

Adana Demirspor - Beşiktaş maçı (VİDEO)

Beşiktaşa sakatlık şoku Mert Günok devam edemedi

YORUM YAZ