MENÜ

Beşiktaş'a PSG'den orta saha müjdesi!

Beşiktaş, Paris Saint-Germain'in kiralamak istediği İtalyan orta saha oyuncusunu gündemine aldı. Siyah-beyazlıların bu transferdeki tek rakibi Portekiz devi. İşte detaylar...

Beşiktaş'a PSG'den orta saha müjdesi!

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan yeni teknik direktörünü ararken diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosunu büyük ölçüde değiştirmeyi planlayan siyah-beyazlı kulüp, ara transfer dönemi için mesaiye başlamış durumda.

Haberin Devamı

Van Bronckhorst İstanbul'a geliyor!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'ta önemli bir yol kat etti. Siyah-Beyazlılar’ın,Hollandalı hoca ile anlaşmaya yakın olduğu ve sözleşme süresinin de 1,5 + 1 yıllık şeklinde konuşulduğu bilgisi elde edildi. Son olarak İskoçya Süper Ligi ekibi Glasgow Rangers’ı çalıştıran 48 yaşındaki teknik direktör, 68 maçta 2.01 puan ortalaması tutturdu. TRT Spor'a göre siyah beyazlılar, 48 yaşındaki teknik direktörle prensip anlaşmasına vardı. Habere göre Van Bronckhorst önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a gelecek.

Beşiktaşa PSGden orta saha müjdesi

Gastel ile de anlaşma sağlandı

Öte yandan Giovanni van Bronckhorst'un ekibinde olmasını istediği Jean Paul van Gastel için de Beşiktaşlı yöneticiler önemli mesafe kat etti. Geçtiğimiz salı günü Hollanda 2. Lig ekibi NAC Breda, van Gastel'in ayrılığına izin verilmediğini açıklamıştı. Ancak van Bronckhosrt ile çalışmak isteyen van Gastel kulübünden ayrılmak üzere.

Haberin Devamı

PSG'den sürpriz orta saha!

Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, PSG'nin orta sahası Cher Ndour'u gündemine aldı. Fransa'nın popüler spor gazetesi olan L'Equipe'te yer alan habere göre PSG, İtalyan orta saha oyuncusu Cher Ndour'u sezonun ikinci yarısı için kiralamayı düşünüyor. Haberde,19 yaşındaki orta saha ile Beşiktaş ve Braga'nın ilgilendiği belirtiliyor.

Beşiktaşa PSGden orta saha müjdesi

Rakip Braga

Benfica ile sözleşmesi sona erdikten sonra bu yaz serbest oyuncu olarak PSG'ye imza atan katılan Cher Ndour'un Fransız devi ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Şu ana kadar PSG formasıyla resmî maçlarda sadece 25 dakika süre alabilen genç orta saha, sezonun ikinci yarısında başka bir kulüpte deneyim kazanabilir. Bu kulübün Beşiktaş ya da Braga olması bekleniyor.

Beşiktaşa PSGden orta saha müjdesi

YORUM YAZ