Beşiktaş'a müjde! Yıldız futbolcu antrenmana katıldı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Yukatel Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-Beyazlılar'da sakatlığını atlatan yıldız futbolcu antrenmanda yer aldı.

Beşiktaş'a müjde! Yıldız futbolcu antrenmana katıldı

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer futbolcuların ısınma, pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Haberin Devamı

Club Brugge ile deplasmanda oynanan mücadelede omuzundan sakatlanan ve dün oynanan Kayserispor mücadelesinde riske edilmeyen Gedson, takımla birlikte antrenmanda çalıştı. Bir sorun oluşmaması halinde Portekizli yıldızın Adana Demirspor maçında sahada olması bekleniyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Yukatel Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın (26 Eylül) saat 13.00’te yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Adana’ya giderek kampa girecek.

Beşiktaşa müjde Yıldız futbolcu antrenmana katıldı

 

YORUM YAZ