MENÜ

Beşiktaş'a müjde! Fernando Santos'a Portekizli stoper

Beşiktaş, La Liga'da forma giyen 28 yaşındaki stoperin transferinde sona yaklaştı. Siyah-beyazlılar, Portekizli savunmacının kulübüyle anlaşma sağladı.

Beşiktaş'a müjde! Fernando Santos'a Portekizli stoper

Pendikspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla kaybettikten sonra salı akşamı evinde Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan ve son iki haftada beş puan kaybeden Beşiktaş'ta gündem transfer... Siyah-beyazlı taraftarlar, dün akşamki mücadelenin ardından yönetimden transfer isteğini dile getirdi. Tribünlerden, "Hasan Arat transferler nerede?" sloganlarının atılmasının ardından siyah-beyazlı kulüp düğmeye bastı.

Haberin Devamı

FEYYAZ UÇAR'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transferle ilgili konuşan Uçar, "İki oyuncuyla sıcak temas yapıldı. Bizim tespit ettiğimiz iki ve üç mevki var. Stoper, ön libero ve forvet arkası. Öncelikli olarak stoper ve ön libero araştırdık. Ülkemizde şu anda yerli olarak bir Anadolu takımında veya diğer rakiplerimizde Beşiktaş’ta oynayacak stoper ve ön libero bulamadık. Yabancı transferine yöneldik." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşa müjde Fernando Santosa Portekizli stoper

DUARTE İÇİN ANLAŞMA TAMAM!

Stoper arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Enes Ünal’ın oynadığı Getafe’de forma giyen Domingos Duarte için İspanyol kulübüyle 3 milyon Euro üzerinden anlaştı. 28 yaşındaki stoperle, Brezilya’dan Flamengo da ilgileniyor. Kara Kartal, hocası Fernando Santos üzerinden Portekizli oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL HABER - ÇAĞRI DAVRAN

YORUM YAZ