MENÜ

Beşiktaş'a kötü haber! Transferde çifte rakip

Transferde önemli bir atak başlatan Siyah-Beyazlılar, listesindeki 2 isim için önemli rakiplerle yarışıyor.

Beşiktaş'a kötü haber! Transferde çifte rakip

Süper Lig'i 3. sırada tamamladıktan sonra transferde tam anlamıyla gaza basan Beşiktaş, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için yıldız isimlerle iletişime geçti. Siyah Beyazlılar'ın transfer piyasasında işi kolay olmayacak gibi. Beşiktaş'ın istediği yıldız futbolcular için dişli rakipler çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ATIBA FUTBOLU BIRAKTI

2013 senesinde başladığı Beşiktaş kariyerini 2023'te noktalayan Atiba Hutchinson, 10 yıla; 3 lig, bir Türkiye Kupası bir de Süper Kupa sığdırdı. Efsane olduğu Kara Kartal'a sezonun tamamlanmasıyla veda eden Kanadalı, 40 yaşında futbol hayatına nokta koydu.

Beşiktaşa kötü haber Transferde çifte rakip

10 sezon boyunca 3 lig şampiyonluğunun yanında bir Türkiye Kupası bir de Türkiye Süper Kupası kazanan Atiba, tesislerde yapılan organizasyonla takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Konyaspor maçında taraftarlarla son kez buluşan 40 yaşındaki tecrübeli orta sahaya, Kapalı tribünde pankart açılırken, stadyumdaki led ekranlarda da ‘Thank You Atiba’ yazıları yer aldı. Beşiktaşlı taraftarlar, Kanadalı oyuncuyu tribünlere davet ederken, Atiba Hutchinson’a çiçek atıldı. Beşiktaş oyuncular, ısınma hareketlerini gerçekleştirmek üzere sahaya 13 numaralı arkasında ‘Thank you Atiba’ yazılı tişörtlerle çıktı.

Haberin Devamı

OLAY AYRILIK! REST ÇEKTİ

Beşiktaş'a bu sezon büyük ümitlerle transfer olan Romain Saiss, İngiltere'ye dönmek istiyor. Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Wolverhampton'dan bonservissiz şekilde kadrosuna kattığı Faslı stoper, milli takım kampına katılmadan hemen önce yönetimle görüşerek ayrılık talebini iletti.

Beşiktaşa kötü haber Transferde çifte rakip

Kulüpte 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncunun, "Takımdan ayrılmak istiyorum. Bu konuda bana kolaylık sağlamanızı bekliyorum" dediği; Beşiktaşlı kurmayların ise, "Ayrılmak istiyorsan belirlediğimiz rakamı getirmelisin" karşılığını verdiği öğrenildi.

KARTAL'A KÖTÜ HABER

Orta saha transferi için çalışmalarda bulunan Kartal, Geoffrey Kondogbia’yı radarına almıştı. Bu transfer için girişimlerini sürdüren Beşiktaş’a Fransa’dan rakip çıktı.

Beşiktaşa kötü haber Transferde çifte rakip

Fransız basınında yer alan habere göre Ligue 1’i ikinci sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olan Lens, yıldız oyuncuyu gündemine aldı. Haberde, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Lens’in, eski oyuncusu için Atletico Madrid’e teklifte bulunmaya hazırlandığı kaydedildi. Atletico Madrid, Kondogbia için 8 milyon Euro civarlarında bir bonservis istiyor. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid ile 27 resmi maça çıkan 30 yaşındaki yıldız oyuncu, bu maçlarda 2 asist yaptı.

Haberin Devamı

5 MİLYON EURO

Kartal, Hırvat sol kanat oyuncusu Ante Rebic’i kiralamak için Milan’a teklif yaptı. Siyah-Beyazlılar, bir yandan 29 yaşındaki futbolcuyu 5 milyon Euro civarında satmak isteyen İtalyan kulübünü ikna etmeye çalışırken, bir yandan da Rebic’e talip olan Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile yarış halinde. Milan ile 2025 yılının Haziran ayı bitimine kadar sözleşmesi bulunan Rebic, bu sezon 31 maçta toplam bin 229 dakika süre aldı. Hırvat futbolcu 3 gol, 2 asistle takımına katkı sağlamayı başardı.

Beşiktaşa kötü haber Transferde çifte rakip

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşa kötü haber Transferde çifte rakip

YORUM YAZ