MENÜ

Beşiktaş'a kötü haber! Roberto Pereyra'da anlaşmazlık

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Roberto Pereyra transferi için dün tekrardan pazarlık masasına oturdu. Arjantinli oyuncunun menajeri Pastorello ile görüşen Beşiktaşlı yöneticiler istedikleri anlaşmayı henüz sağlayamadı.

Beşiktaş'a kötü haber! Roberto Pereyra'da anlaşmazlık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ısrarla istediği 32 yaşındaki Arjantinli Pereyra'nın menajeri Pastorella ile dün İstanbul'da görüşen siyah-beyazlılar, yapılan görüşmede maddi konularda anlaşma sağlanamadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TRANSFER DE MADDİ SIKINTI

Birçok İtalyan kulübün radarına giren Pereyra'ya 2+1 yıllık sözleşme, 2 milyon 300 bin euro ücret ve 600 bin euro da imza parası teklif etmesine rağmen deneyimli futbolcunun bu teklife olumlu yanıt vermediği vurgulandı. Bunun üzerine siyah - beyazlıların beklemeye geçtiği öğrenildi.

Pereyra'nın İtalya'da kalmak istediği ve Watford, Juventus gibi kulüblerle de temas halinde olduğu vurgulandı. Öte yandan Udinese'de devam etmek için görüşmelerin de sürdürüldüğü İtalyan gazeteci Di Marzio tarafından aktarıldı.

Beşiktaşa kötü haber Roberto Pereyrada anlaşmazlık

YENİ ADAYLAR

Beklemeye geçen Beşiktaş, Oxlade Chamberlain'le de görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

Liverpool'la sözleşmesi biten orta saha oyuncusunun siyah-beyazlılara gelmeye hazır olduğu transferin kısa süre içinde biteceği belirtildi.

Haberin Devamı

Kartal, Çin ekibi Shanghai Port’ta forma giyen Arjantinli kanat oyuncusu Matias Vargas için de girişimlerini hızlandırdı. Beşiktaşlı yöneticiler Vargas'la yıllık 1.8 milyon euro karşılığında anlaştığı vurgulandı. Çin ekibi, Beşiktaş’ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul ederse transferin önünde engel kalmayacağı vurgulandı.

Beşiktaşa kötü haber Roberto Pereyrada anlaşmazlık

Beşiktaşa kötü haber Roberto Pereyrada anlaşmazlık

YORUM YAZ