MENÜ

Beşiktaş'a kötü haber! Galatasaray maçında sakatlandı

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Galatasaray derbisinde sakatlandığını açıkladı.

Beşiktaş'a kötü haber! Galatasaray maçında sakatlandı

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Galatasaray maçında Tayfur Bingöl'ün sakatlandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Futbol A Takımımızın 21 Ekim 2023 tarihinde Trendyol Süper Lig’de Galatasaray ile gerçekleştirdiği müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Tayfur Bingöl’ün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (Semitendinozus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Tayfur Bingöl’ün tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Tayfur Bingöl'ün UEFA Konferans Ligi'nde perşembe günü oynanacak olan Bodo/Glimt maçında oynaması beklenmiyor. Yine Galatasaray maçında sakatlanan Amartey de bu maçta oynayamayacak.

BODO HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin 3'üncü haftasında perşembe günü deplasmanda Norveç temsilcisi Bodo Glimt ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik sorumlu Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular kondisyon ve taktik çalıştı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktiksel uygulamalarla tamamlandı.
Siyah-beyazlılar, Bodo Glimt maçı hazırlıklarını, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Beşiktaş kafilesi daha sonra saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Norveç’in Bodo kentine giderek kampa girecek.

Beşiktaşa kötü haber Galatasaray maçında sakatlandı

YORUM YAZ