MENÜ

Beşiktaş'a Hollandalı teknik adam! Giovanni van Bronckhorst'u açıkladılar

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş için Hollanda'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi. Bruno Genesio'dan 'Hayır' yanıtını alan siyah - beyazlıların yeni teknik direktörü belli olmak üzere!

Beşiktaş'a Hollandalı teknik adam! Giovanni van Bronckhorst'u açıkladılar

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş henüz bir sonuç elde edemedi.

Haberin Devamı

Bruno Genesio ve Sergen Yalçın isimleri epeyce konuşuldu, ancak Fransız teknik adamın siyah - beyazlıların teklifini reddettiği öğrenildi.

'ÇOK AÇIK BİR SABOTAJ GİRİŞİMİ'

SERGEN YALÇIN ANTALYASPOR'DA

Beşiktaş ile daha önce şampiyonluk yaşayan kulübün efsane isimlerinden Sergen Yalçın ise bir başka Süper Lig ekibi Antalyaspor'un başına geçti.

HOLLANDA BASININDAN SÜRPRİZ İDDİA

Hollanda basını, Beşiktaş'ın son olarak Glasgow Rangers'ı çalıştıran Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

'KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR'

Haberde detay olarak; "Van Bronckhorst ve Beşiktaş arasındaki anlaşma sürpriz oldu. Türkler zor bir sezon geçiriyor ve Fortuna Sittard'dan ayrıldıktan sonra ilk antrenörlük işinde çalışan Burak Yılmaz'a Kasım ayında veda etti. Geçici antrenör Rıza Çalımbay'ın yerine Van Bronckhorst'un getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorstu açıkladılar

TEK ENGEL YARDIMCISI

Hollanda basınına göre, Giovanni van Bronckhorst en güvendiği yardımcısı Jean-Paul van Gastel'i de siyah - beyazlılara getirmek istiyor. Şu an Hollanda 2. Ligi'nde NAC Breda'yı çalıştıran Gastel'e kulübü ayrılması içinizin vermiyor. 48 yaşındaki teknik adamın teklifi kabul edip yardımcısını da sezon sonunda yanına alacağı da bir diğer ihtimal.

KARİYERİ

Futbolculuk kariyerinde Arsenal, Barcelona, Feyenoord gibi takımlarda forma giyen Hollandalı efsane antrenörlük kariyerine de Feyenoord'da başladı. Ardından Guangzhou City ve Glasgow Rangers'ta görev yaptı.

Beşiktaş, genç transferini böyle duyurdu!

Beşiktaşa Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorstu açıkladılar

YORUM YAZ