MENÜ

Beşiktaş'a gitmek için rest çekti! Kartal teklifini yükseltti

Süper Lig'in ilk yarısını beşinci sırada tamamlayan Beşiktaş'ta orta sahaya yapılacak takviye için çalışmalar devam ediyor. Süper Lig'in yıldızını gözüne kestiren Kartal, Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic için resmi teklifte bulunmuştu. Kartal teklifini yükseltme kararı aldı.

Beşiktaş'a gitmek için rest çekti! Kartal teklifini yükseltti

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Konyaspor'u son dakika golüyle 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da kesintisiz sürüyor. Weghorst ve Montero'nun ayrılışıyla forvet ve savunmaya takviye yapmayı düşünen Siyah-Beyazlılar, Gedson'un yanına da en az bir orta saha transferi yapmayı düşünüyor. Süper Lig yıldızını gözüne kestiren Kara Kartal resmi teklifini de iletmiş ancak reddedilmişti. Siyah-Beyazlılar teklifini revize etti. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

MENAJERİ BEŞİKTAŞ'I AÇIKLADI

Savunmaya da takviye yapmak isteyen Beşiktaş, kariyerine Rusya'nın Rostov takımında devam eden, Boşnak oyuncu Dennis Hadzikadunic'i takip ediyor. Oyuncunun menajeri Walid Fouar, Rus RB Sport'a yaptığı açıklamada, oyuncuyu isteyen kulüplerin arasında siyah-beyazlıların da olduğunu ifade etti. Faour ayrıca, 24 yaşındaki oyuncuyu Schalke 04, Feyenoord ve Juventus'un da izlediğini aktardı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa gitmek için rest çekti Kartal teklifini yükseltti

RAKİP ANKARAGÜCÜ

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş, Ankaragücü’nü ağırlayacak. Kartal’da hedef, Ankara deplasmanından galip gelerek kupada çeyrek finale kalmak. Eryaman Stadı’nda saat 17.45’te başlayacak maçı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. İki takım bu sezon Spor Toto Süper Lig ’de karşılaşmış ve Ankara’daki maçı Beşiktaş 3-2 kazanmıştı. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak karşılaşmada üstünlük sağlayacak ekip adını çeyrek finale yazdıracak. Beşiktaş’ta bu karşılaşmada; Ersin Destanoğlu, Tayfur Bingöl, Emre Can Uzunhan ve Dele Alli gibi yedek kadrodaki isimlerin şans bulması bekleniyor.

AL-AHLY, JACKSON MULEKA'NIN PEŞİNDE

Wout Weghorst'un Manchester United'a transferi sonrası hücum hattında eksilen Beşiktaş'ta Jakcson Muleka'nın da Al-Ahly'ye transfer olacağı ifade edilmişti. Al-Ahly Kulübü'nün Demokratik Kongolu forvetin transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başladığı iddia edilmişti. Mısır kulübünden Jackson Muleka transferi için resmi açıklama geldi. Al-Ahly Futbol Şirketi Başkanı Adly Al-Qai, Beşiktaş'ta forma giyen Jackson Muleka ile ilgilendiklerini ve siyah-beyazlılarla pazarlık yaptıklarını doğruladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa gitmek için rest çekti Kartal teklifini yükseltti

HADZİAHMETOVİC ISRARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in isteğiyle transferi için girişimlerde bulunulan ve 2.5 milyon Euro bonservis teklifi yapılan Amir Hadziahmetovic için İngiltere Championship ekibi Burnley de aynı rakamı önermişti.

Beşiktaşa gitmek için rest çekti Kartal teklifini yükseltti

RAKİP YİNE BURNLEY

Siyah-beyazlılar, daha önce Burnley'den Wout Weghorst'u transfer etmiş ve Jackson Muleka için de geçen yaz iki kulüp karşı karşıya gelmişti. Taraflar bu kez de Amir Hadziahmetovic için yarışta... Yeşil-beyazlıların yapılan iki teklifi reddetmesi üzerine İngilizler önerisini 3 milyon Euro'ya çıkardı.

Beşiktaşa gitmek için rest çekti Kartal teklifini yükseltti

AYRILMAYI KAFASINA KOYDU, MUKAVELE UZATMIYOR

Beşiktaş'ın da kadrosuna dahil etmeyi çok istediği 25 yaşındaki futbolcu için kısa süre içerisinde teklifini Burnley gibi 3 milyon Euro'ya çıkaracağı belirtildi. Boşnak futbolcu, kariyerine siyah-beyazlılarda devam etmek istediğini bildirirken Konyaspor'un da 5 milyon Euro'dan başladığı pazarlıklarda talebini aşağı indirebileceği kaydedildi. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan başarılı futbolcu, mukavelesini uzatmaya yanaşmıyor, takımdan ayrılarak kariyerine yeni bir yön çizmeyi planlıyor. (Sabah)

Haberin Devamı

KONYASPOR DA TEKLİFİ AÇIKLADI

Konyaspor'da yönetim teknik direktör İlhan Palut'un görevine son verip yerine Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic'i getirdi. Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu, bugün Büyükşehir Belediye Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Göksu, Amir Hadziahmetovic'e yapılan transfer teklifleriyle ilgili soru üzerine ise ''Amir çok genç yaştan beri Konyaspor’da olan, şehrin ve takımın kültürünü bilen bir oyuncu. Zaman zaman protesto edilmiş, zaman zaman ayakta alkışlanmış, bizim çok önemli bir futbolcumuz. Amir ile ilgili teklifler her zaman var. Bahsettiğiniz tekliflerde rakamlar çok doğru değil. Beşiktaş’ın resmi teklifi doğru, orada ki görüşmeler sürüyor. İlk teklifteki rakamların olamayacağını biz kendilerine illettik. Amir için gelen diğer teklif Premier Lig’den değil, Championship’ten ama rakamlar bizim istediğimiz rakamlara yakın. Orda da o teklifi kabul edemeyeceğimizi dile getirdik. Amir’den ayrılmak istemeyiz ama mutlaka futbolcuların da hedefleri var. O hedefler doğrultusunda onlar da gelip ‘Şuraya gitsem daha doğru olur’ gibi söylemleri elbette oluyordur. Amir’i üzmeyen ve Konyaspor’un menfaatlerini koruyabilecek bir rakamda ancak ‘Evet’ kararı bizden çıkabilir” diye konuştu.

YORUM YAZ