MENÜ

Beşiktaş'a fırsat transferi! İtalya'dan on numara önerildi

Beşiktaş transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, on numara için İtalya'da oynayan yıldız futbolcuyu gündemine aldı.

Beşiktaş'a fırsat transferi! İtalya'dan on numara önerildi

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, son olarak Manchester United'da forma giyen savunmacı Eric Bailly'yi transfer etmişti. Transfer dönemi sona ermeden Siyah-Beyazlılar, kadrosuna on numara pozisyonuna bir oyuncu katmak istiyor. Kara Kartal'a İtalya'da forma giyen yıldız futbolcu menajerler tarafından teklif edildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

BİR AYRILIK DAHA AÇIKLANDI

Beşiktaş, Oğuzhan Akgün'ün Sarıyer Spor Kulübü'ne transfer olduğunu resmen duyurdu. Siyah-Beyazlı ekip, Oğuzhan'ın kiralık olarak forma giyeceğini açıkladı. Beşiktaş'ın Oğuzhan Akgün'ün transferine yönelik açıklaması şu şekilde:

'Profesyonel futbolcularımızdan Oğuzhan Akgün, 2023-24 sezonu sonuna kadar Sarıyer Spor Kulübü’ne geçici transfer olmuştur. Oğuzhan Akgün’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.'

Beşiktaşa fırsat transferi İtalyadan on numara önerildi

UMUT MERAŞ'A TALİP VAR

Beşiktaş’ta performansıyla teknik heyetin gözünden düşen isimlerden olan Umut Meraş için Süper Lig ekibi Samsunspor devreye girdi. Karadeniz temsilcisi, daha önce de nabız yokladığı tecrübeli oyuncu için yeniden temaslarını sıklaştırdı. Kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği belirtilirken transferin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşa fırsat transferi İtalyadan on numara önerildi

RIDVAN YILMAZ SÜRPRİZİ!

Kara Kartal’dan geçen sezon başında Rangers’a transfer olan Rıdvan Yılmaz için tekrar Beşiktaş ihtimali doğdu... 22 yaşındaki sol bek, İskoçya Ligi’nde yalnızca 8 maça çıktı ve 2 asist yaptı. İngiliz basınına göre İskoç kulüp, Rıdvan’ın kiralık olarak ayrılığına izin verdi. Oyuncunun da bu duruma olumlu bakması halinde tekrar Beşiktaş forması giyebilir.

Beşiktaşa fırsat transferi İtalyadan on numara önerildi

ON NUMARAYA İTALYA'DAN ÖNERİ

Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda 10 numara mevkisi için futbolcu bakan Siyah-Beyazlılar'a menajerler tarafından Atalanta forması giyen Rus futbolcu Aleksey Miranchuk teklif edildi. Bergamo ekibiyle 2024 yılına kadar kontratı bulunan yıldız orta sahayı Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş'e sunduğu ve hocadan gelecek yanıta göre bu oyuncuyu değerlendirebileceği öğrenildi.

Beşiktaşa fırsat transferi İtalyadan on numara önerildi

16 GOLE KATKI SAĞLADI

Siyah-beyazlılar'ın yüksek maliyeti nedeniyle oyuncuyu ilk olarak kiralamayı düşündüğü de ifade ediliyor. Atalanta teknik direktörü Gasperi'nin tercih etmediği oyuncu geçen sezonu Torino'da geçirmişti.

27 yaşındaki yıldız futbolcu, Torino formasıyla 31 maça çıkıp 4 gol, 6 asiste imza atmıştı. 2020'de Lokomotif Moskova'dan 14 milyon 500 bin Euro karşılığında Atalanta'ya katılan yıldız orta saha Mavi- Siyahlı formayla çıktığı 56 maçta 9 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Rusya ile de 41 maça çıkan futbolcu 6 kez ağları sarstı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa fırsat transferi İtalyadan on numara önerildi

YORUM YAZ