MENÜ

Beşiktaş'a Enes Sali transferinde rakip çıktı!

Romanya Ligi ekibi Farul Constanta forması giyen Enes Sali'yi gündeminde tutan Beşiktaş, oyuncunun kulübüne resmi teklifini iletti. Teknik direktörlüğünü Georghe Hagi'nin yaptığı kulüple ilk girişimi sonuçsuz kalan siyah-beyazlılara transferde rakip çıktı. İşte detaylar ve beklenen bonservis bedeli..

Beşiktaş'a Enes Sali transferinde rakip çıktı!

Transferde genç oyunculara ayrı bir önem veren Beşiktaş, teknik direktörlüğünü Georghe Hagi'nin yaptığı Farul Constanta takımında forma giyen Enes Sali'yi gündemine aldı.

Haberin Devamı

 

 

500 BİN EUROLUK TEKLİF REDDEDİLDİ

Genç yıldız için ilk etapta 500 bin euro'luk bir teklif veren siyah-beyazlılar olumsuz bir yanıt aldı.

BEŞİKTAŞ'A RAKİP ÇIKTI!

Rumen basınından Prosport'un haberine göre; Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting, Enes Sali'yi transfer etmek istiyor.

Beşiktaşa Enes Sali transferinde rakip çıktı

1 MİLYON EUROLUK TEKLİF YETERSİZ KALDI

Söz konusu haberde; Sporting'in transfer için 1 milyon euro'luk bir teklif yaptığı ancak bu teklifin yetersiz görüldüğü için reddedildiği kaydedildi.

3 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Farul Constanta'nın Enes Sali için 3 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği öne sürüldü.

ENES SALİ KİMDİR?

2006 yılında Kanada'nın Toronto şehrinde doğan Enes Sali'nin Romanya vatandaşlığı da bulunuyor.

11 yaşındayken Barcelona tarafından keşfedilen Enes, Kanada'nın Woodbridge Strikers takımından Katalan ekibinin altyapısına katıldı. Barcelona'nın genç futbolcu transferi konusunda FIFA ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Sali, bir yıl sonra takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 2018 yılında Gheorghe Hagi Akademisi'ne dahil olan genç yetenek, 1 Ağustos 2021'de Farul Constanta'nın A takımına çıktı.

Haberin Devamı

Enes Sali Kasım 2021'de Romanya A Milli Takımı'nda oynayan en genç futbolcu oldu. Lihtenştayn - Romanya maçınında 82. dakikasında oyuna giren Sali, henüz 15 yıl 264 günlüktü.

ENES SALİ TÜRK MÜ?

Kanada doğumlu Romanyalı olan Enes Sali'nin ailesi, Romanya Türkleri'nden. Romanya'da etnik kökeni Türk olan 55 bin ila 80 bin arasında insan olduğu düşünülüyor.

 

YORUM YAZ