MENÜ

Beşiktaş'a beklenen haber geldi! Transferde büyük müjde

Sezonu üçüncü sırada bitirerek Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Siyah-Beyazlılar'da transfer çalışmaları sürüyor. Halil ve Tadic'i rakiplerine kaptıran Kartal, bu sefer mutlu sona ulaşmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusuyla transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, aradığı golcü futbolcuyu Portekiz'de buldu.

Beşiktaş'a beklenen haber geldi! Transferde büyük müjde

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk, UEFA Konferans Ligi’nde de final hedefi bulunan Siyah-Beyazlılar, yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda girişimlerini sürdüren idareciler, İngiliz futbolcu Nathan Redmond’un yerini doldurmak için çalışmalara başlamıştı. Beşiktaş'ın beklediği müjdeli haber kulübe ulaştı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

REDMOND TAKIMDAN AYRILDI

Nathan Redmond'ın Beşiktaş kariyeri resmen sona erdi. Sözleşmesini tamamlayan İngiliz yıldızın yeniden takıma katılıp katılmayacağı merak ediliyordu ki yaptığı açıklamayla yeni sezonda Beşiktaş forması giymeyeceğini duyurdu. Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi biten Nathan Redmond'ı yeniden kadrosunda tutma çabasındaydı. Oyuncuyla bu yönde görüşmeler sürerken İngiliz yıldız, kararına ilişkin süre talebinde bulunmuştu. Bu sürenin uzaması ise Beşiktaş'ın alternatif isimlere yönelmesine neden olmuştu. BBC, Nathan Redmond'ın yeni adresi olarak öne çıkan takımı duyurdu. Redmond'ın Premier Lig'e yeniden yükselen Burnley ile görüşme halinde olduğu belirtildi. İngiltere'ye dönmesi muhtemel görülen Nathan Redmond ile Burnley, bonservis bedeli olmayan bu transfer adına sözleşme görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşa beklenen haber geldi Transferde büyük müjde

MULEKA'YA İNGİLTERE'DEN TEKLİF

Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş’in kadro planlamasında öncelikli isimler arasında yer almayan Jackson Muleka'ya İngiltere'den talip çıktı. Daily Mail'de yer alan habere göre; Championship ekiplerinden Blackburn Rovers, Muleka'yı kadrosuna katmak için Beşiktaş'la görüşmelere başladı. Önceki gün Augsburg’la oynanan ve 1-1 sona eren mücadelede takımın tek golünü atan Demokratik Kongolu forvete, Arap takımlarının ilgisinin arttığı bildirildi. Genç oyuncuya gelen tekliflerin 3 milyon Euro seviyesine ulaştığı, yönetimin ise 5 milyon Euro istediği belirtildi.

Beşiktaşa beklenen haber geldi Transferde büyük müjde

PEREYRA'DAN SOSA'YA TELEFON

Yeni sezona Şenol Güneş önderliğinde hazırlanan Beşiktaş, çalışmalarını Almanya’da sürdürüyor. Kartal’ın transfer gündeminde yer alan Arjantinli orta saha Roberto Pereyra’nın Siyah-Beyazlılar’ın eski yıldızı Jose Sosa ile görüştüğü belirtildi. Roberto Pereyra, geçtiğimiz sezon Udinese ile 36 karşılaşmaya çıkarken 5 gol, 9 asistlik performans sergilemişti. 32 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 6 milyon Euro olarak görülüyor. Kariyeri boyunca Cadetes, River Plate, Juventus, Watford ve Udinese formaları giyen Arjantinli yıldız, 429 maçta 47 gol 53 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Beşiktaşa beklenen haber geldi Transferde büyük müjde

HORTA'DAN İYİ HABER

Braga’dan Ricardo Horta için temaslarda bulunan Kartal, 28 yaşındaki futbolcu konusunda olumlu geri dönüş aldı. Horta’nın menajeriyle yapılan görüşmeden yeşil ışık alan idareciler, başarılı oyuncu için kulübüyle temaslarını hızlandırdı.

Beşiktaşa beklenen haber geldi Transferde büyük müjde

Kiralama bedeli....

Piyasa değeri 20 milyon Euro seviyesinde bulunan ve Portekiz Milli Takımı’nda da forma giyen Horta için Kartal, satın alma opsiyonlu kiralama için girişimlerini hızlandırdı. Horta için Portekiz ekibinin kiralama bedeline ek olarak çift haneli bir satın alma opsiyonu talebinde bulunabileceği konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşa beklenen haber geldi Transferde büyük müjde

YORUM YAZ