Beşiktaş'a Almanya'dan golcü kanat! Hasan Arat'ın istediği transfer

Beşiktaş, Bundesliga ekibi Heidenheim'da forma giyen Jan-Niklas Beste ile ilgileniyor. Bu sezon 20 gole direkt katkı sağlayan kanat oyuncusuyla görüşmelerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Beşiktaş'a Almanya'dan golcü kanat! Hasan Arat'ın istediği transfer

Beşiktaş, Heidenheim’ın başarılı ismi Jan-Niklas Beste'yi transfer listesine dahil etti. Bu sezon ligde 7 gol, 10 asistlik performansıyla beğeni toplayan Beste’nin 15 milyon Euro’luk bonservis bedeli için pazarlıklar başlıyor.

Haberin Devamı

Sol kanada mutlaka bir takviye yapacak olan Beşiktaş, daha önce adı hiç gündeme gelmeyen bir isimle ilgileniyor... Bu sezon Heidenheim ile Bundesliga'da oldukça başarılı bir sezon geçiren Jan-Niklas Beste, Kartal'ın gözüne kestirdiği isimler arasına girdi. Forma giydiği 31 resmi maçta 7 gol, 11 asistle dikkatleri üzerine çeken Alman futbolcu için girişimler başladı.

Başkan Hasan Arat'ın bonservis ödenebilecek oyuncular tanımı içerisinde olan 25 yaşındaki ismin kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Beşiktaş'ın bonservisiyle almayı planladığı Beste'nin piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösteriliyor. Futbolculun kulübüyle pazarlıkların kısa süre içerisinde resmi olarak başlayacağı kaydedildi. Beste, Alman Milli Takımı formasını alt yaş kategorilerinde terletirken A Milli Takım'a daha önce davet alsa da hiç oynamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Almanyadan golcü kanat Hasan Aratın istediği transfer

DORTMUND'UN ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Borussia Dortmund altyapısı çıkışlı olan Jan- Niklas Beste, istediği şansı bulamayınca Werder Bremen, Emmen, Regensburg ve son olarak Heidenheim formalarını giydi. Kariyerine sol bek olarak adım atan 25 yaşındaki futbolcu, zamanla sol kanat oyuncusuna evrildi. Bu sezon kaydettiği 7 golün 4'ünü ceza sahası dışından buldu.

GHEZZAL İÇİN UMUT AZ

Bu arada Kartal'da Rebic dışında, kısa süre önce hafif sakatlık problemleri yaşayan Muleka, Rashica ve Amartey gibi isimlerin de bu hafta sonu dinlendirilmesi bekleniyor. Rachid Ghezzal'ın ise kupaya yetiştirilmeye çalışıldığı ancak umudun az olduğu kaydedildi.

YORUM YAZ