MENÜ

Beşiktaş'a Aboubakar'dan kötü haber! Cenk Tosun göreve hazır...

Beşiktaş'ta rahatsızlığı nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyen Vincent Aboubakar'dan kötü haber gelirken Kamerunlu golcünün yokluğunda sergilediği başarılı performansla fark yaratan Cenk Tosun, Antalyaspor deplasmanında da göreve hazır.

Beşiktaş'a Aboubakar'dan kötü haber! Cenk Tosun göreve hazır...

Süper Lig'in 10. haftasında eksiklerine rağmen iç sahada Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ederek nefes alan Beşiktaş'ta gözler, Antalyaspor ile deplasmanda oynanacak mücadeleye çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

GHEZZAL'IN DURUMU BELLİ OLDU

SİYAH-BEYAZLILAR HIZ KESMİYOR

Kartal, Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde, Burak Yılmaz’ın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maça ilk on birde başlayan futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer futbolcular, ısınma koşularıyla idmana başladılar. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Bugünü izinli geçirecek olan Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor maçı hazırlıklarına, Perşembe günü saat 12.00’de yapacağı idmanla devam edecek.

Beşiktaşa Aboubakardan kötü haber Cenk Tosun göreve hazır...

GHEZZAL'IN DURUMU BELLİ OLDU

Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Siyah-Beyazlı kulüpten dün yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Futbol A Takımımızın 30 Ekim 2023 tarihinde Trendyol Süper Lig´de Gaziantep FK ile oynadığı müsabakanın 20. dakikasında uyluk bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Rachid Ghezzal’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Beşiktaşa Aboubakardan kötü haber Cenk Tosun göreve hazır...

CENK TOSUN GÖREVE HAZIR

Beşiktaş formasıyla önceki akşam Gaziantep filelerini sarsarak 2-0’lık zafere katkı sağlayan Cenk Tosun, hem bu sezon ligdeki ilk golünü attı hem de galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Bir topu da direkten dönen Cenk, maçın ardından, “Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Eksik arkadaşlar çoktu. İstediğimizi almasını bildik. Bu galibiyeti iyi ve kötü günde arkamızda duran taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında farklı duygular ile oynadık. Saha içinde duygu yoğunluğu hakimdi. Seri yakalayıp devam edeceğiz. Böyle kritik maçta kazanmak, kazanırken gol atmak mutluluk verici. Kelimelerle ifade edilemez” dedi. Cenk Tosun bu golüyle de 2007/2008 sezonunun bu yana Burak Yılmaz ile birlikte Süper Lig’de oynayan 32 takıma gol atarak en fazla takıma gol atan futbolcu oldu. Bu sezon Süper Lig’de 8 maça çıkan Cenk Tosun, ilk golünün sevincini yaşarken iki de asist yaptı.

Beşiktaşa Aboubakardan kötü haber Cenk Tosun göreve hazır...

ABOUBAKAR ATEŞLER İÇİNDE

Hastanede tedavisi süren Kamerunlu oyuncunun ilaçlara karşı zayıf reaksiyon verdiği belirtiliyor. Soğuk algınlığı rahatsızlığı bulunan Aboubakar’ın, tedavi sürecinin uzaması halinde Antalyaspor deplasmanında da Cenk Tosun’un hücum hattında gol yükünü sırtlayan isim olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

 

Beşiktaşa Aboubakardan kötü haber Cenk Tosun göreve hazır...

YORUM YAZ