MENÜ

Beşiktaş'a ABD'den yıldız futbolcu! Listeye alındı

Ocak ayı transfer sezonu için çalışmalarına son hız devam eden Beşiktaş, MLS'te forma giyen yıldız futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi. İşte haberin detayları...

Beşiktaş'a ABD'den yıldız futbolcu! Listeye alındı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta dış basından flaş bir iddia geldi. Çizme basınında yer alan haberlere göre Kara Kartal, ABD'de forma giyen yıldız futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

YOĞUN MESAİ HARCANIYOR

Beşiktaş'ta teknik adam arayışları devam ederken iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Takımın başına gelecek hocayla birlikte devre arasında net hamleler yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar kontenjan açmak için de yoğun mesai harcıyor.

Tümer Metin'den Sergen Yalçın açıklaması: Şimdi aynı fikirde değil!

BERNARDESCHİ'YE TRANSFER KANCASI

Çizme basınında yer alan haberlere göre Kara Kartal, Federico Bernardeschi ile ilgileniyor. Şu anda ABD’de MLS Ligi ekiplerinden Toronto’da forma giyen İtalyan kanat oyuncusunun, takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Kariyerinde daha önce Fiorentina ve Juventus gibi takımların formasını giyen 29 yaşındaki futbolcu da kariyerini yeniden Avrupa’da sürdürmeye sıcak bakıyor. Ancak tecrübeli oyuncu için talip olan tek takımın Beşiktaş olmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşa ABDden yıldız futbolcu Listeye alındı

YÜKSEK MALİYET...

Bernardeschi için İspanya ve İtalya’dan ciddi tekliflerin yapıldığı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin üzerine İtalyan futbolcunun menajeri yapılacak olan teklifleri dinleyecek.

Sonrasında ise yıldız futbolcunun, vereceği karara göre transferin durumu netlik kazanacak. Ancak Bernardeschi’nin yüksek maaşı nedeniyle şu anda bu transferin gerçekleşmesinin pek mümkün olmadığı da bildirildi.

Beşiktaşa ABDden yıldız futbolcu Listeye alındı

YORUM YAZ