MENÜ

Beşiktaş'a 3 şok birden! Zorlu maçta yoklar...

Beşiktaş'ta yıldız oyuncuların eksiklikleri can sıkıyor. Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek isimlere özel bir durum nedeniyle yenisi eklenirken Siyah-Beyazlılar, bu zorlu şartlarda Başakşehir karşısında sahaya çıkacak.

Beşiktaş'a 3 şok birden! Zorlu maçta yoklar...

İç sahada aldığı Bodo/Glimt yenilgisiyle birlikte UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın da göreve gelmesiyle birlikte gözler Başakşehir maçına çevrildi. Siyah-Beyazlılar'da zorlu maç öncesi yaşanan eksiklikler can sıkıyor. 

Haberin Devamı

Beşiktaşa 3 şok birden Zorlu maçta yoklar...

RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ 

Bodo/Glimt mağlubiyetiyle Avrupa’da havlu atan Beşiktaş’ta dün sabah hareketli saatler yaşandı. Geçici hoca Burak Yılmaz’la yollar ayrıldı. 3 Aralık’taki seçime kadar teknik direktörlük görevine, kulübün efsane ismi Rıza Çalımbay getirildi. Kulüpten, “Yuvana Hoş Geldin Rıza Çalımbay” başlığıyla paylaşılan açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile 10.11.2023 tarihi itibarıyla anlaşmaya varılmıştır. Yeni Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, 11 Kasım (bugün) saat 12.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyecektir. Rıza Çalımbay’a görevinde üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşa 3 şok birden Zorlu maçta yoklar...

BAŞAKŞEHİR MESAİSİ HEMEN BAŞLADI

Siyah-Beyazlılar, Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, dün sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Yardımcı antrenör Hari Vukas’ın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Bodo maçına ilk on birde başlayan futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer futbolcular, ısınma koşularıyla idmana başladılar. Stretching ve 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. 

Beşiktaşa 3 şok birden Zorlu maçta yoklar...

KARTAL'A 3 ŞOK BİRDEN!

Beşiktaş Kulübü, Vincent Aboubakar’ın uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği, Cenk Tosun’un ise uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem belirlendiği açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada; “Bodo maçı öncesinde ağrı hisseden Vincent Aboubakar’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Bodo/Glimt maçının ardından sağ uyluk arka kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Cenk Tosun’un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Vincent Aboubakar ile Cenk Tosun’un tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” denildi. 2 futbolcu da Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Beşiktaşa 3 şok birden Zorlu maçta yoklar...

Erteleme maçı...

Cenk ve Aboubakar’a bir de Milot Rashica eklendi. Kosova ile İsrail arasında 15 Ekim 2023 tarihinde oynanması planlanan Kosova-İsrail UEFA 2024 eleme müsabakası, UEFA’nın kararı doğrultusunda 12 Kasım Pazar gününe alındı. Konuyla ilgili olarak kulüpten, “Kosovalı futbolcumuz Milot Rashica, Kosova Futbol Federasyonu tarafından söz konusu maçın aday kadrosuna davet edilmiştir. FIFA talimatları doğrultusunda bugün ülkesine giderek milli takım kampına katılacak olan Milot Rashica, Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında 12 Kasım Pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda Rams Başakşehir ile oynayacağı müsabakanın kadrosunda yer alamayacaktır” denildi.

 

Beşiktaşa 3 şok birden Zorlu maçta yoklar...

YORUM YAZ