MENÜ

Beşiktaş, yıldız oyuncunun transferini bitirdi!

Siyah-Beyazlılar yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedeflerken transfer çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Bu doğrultuda Beşiktaş uzun süredir istediği yıldız isimle anlaşmaya vardı. Kısa sürede imzaların atılacağı kaydedildi.

Beşiktaş, yıldız oyuncunun transferini bitirdi!

Yeni sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başladı. Transfer dönemini Emrecan Bulut ile açan siyah-beyazlı kulüp, başka yıldız transferler için çalışmalarını devam ettiriyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, yıldız oyuncunun transferini bitirdi

Mutlu sona ulaşıldı

Transfer sezonunda acele etmek istemeyen ve nokta atışı yaparak doğru transferler yapmak isteyen yönetim, Amartey, Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic gibi yıldızlar ile görüşmeler yapan Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi bir transferde mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş, yıldız oyuncunun transferini bitirdi

Tormena ve Lyanco olmadı

Welinton’la vedalaşan Siyah-Beyazlılar, Romain Saiss’in takımdan ayrılmak istemesi ve Tayyip Talha’nın yaklaşık 5 ay sonra sahalara dönebilecek olması nedeniyle stoper transferini kısa süre içinde gerçekleştirmek istiyordu. Kartal şimdiye kadar Amartey, Tormena ve Lyanco ile görüşmelerde bulundu. Ancak Braga’da forma giyen Tormena ve Southampton’da top koşturan Lyanco için kulüpleriyle yapılan görüşmelerde maddi konularda anlaşma sağlanamadı. Kulüpleriyle sözleşmeleri devam eden her iki futbolcunun da Beşiktaş’a gelmek istediği ancak maliyetlerinin yüksek olduğu aktarılmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, yıldız oyuncunun transferini bitirdi

2+1 yıllık anlaşma

Kara Kartal, Tormena ve Lyanco’da yaşanan olumsuzluk nedeniyle tamamen Amartey’e odaklanmıştı. TRT Spor'un haberine göre; İngiliz ekibi Leicester City ile sözleşmesi biten Ganalı stoperle uzun süredir yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Beşiktaş, başarılı oyuncuyla 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. İmzaların kısa sürede atılacağı kaydedildi.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaş, yıldız oyuncunun transferini bitirdi

YORUM YAZ