MENÜ

Beşiktaş, 80 milyon Euro'luk yıldız için geri sayıma geçti! Fenerbahçe de devrede

Beşiktaş, Premier Lig devinin yıldızıyla anlaşma sağlarken maaş konusunda da oyuncuyla el sıkıştı. Siyah-Beyazlı ekip, yıldız oyuncunun takımıyla anlaşıp boşa çıkması için şimdilik beklemede... Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken yıldız futbolcu için Fenerbahçe de devreye girdi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş, 80 milyon Euro'luk yıldız için geri sayıma geçti! Fenerbahçe de devrede

Beşiktaş, Premier Lig devinin yıldızıyla anlaşma sağlarken maaş konusunda da oyuncuyla el sıkıştı. Siyah-Beyazlı ekip, yıldız oyuncunun takımıyla anlaşıp boşa çıkması için şimdilik beklemede... Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken yıldız futbolcu için Fenerbahçe de devreye girdi. Beşiktaş'ın bu transfer operasyonu ve gündemindeki yeni gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Kulübünü ikna etti

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni sezonda kulüpler için uygulamaya koyduğu kurala göre takımlar, Türk Ülkeleri’nin vatandaşlarından bir futbolcuyu, yerli statüsünde oynatabilecek... Bu karar sonrasında transferde harekete geçen Kara Kartal, Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov’u radarına almıştı. 25 yaşındaki futbolcu için kulübüyle pazarlıklara başlayan yönetim, ilk etapta 6.5 milyon Euro talep eden CSKA’yı, bu rakamda indirim yapmaya ikna etti. Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosunda görmeyi çok istediği futbolcu için yönetim, tüm mali şartları zorlayacak. Bu doğrultuda Beşiktaş’ın, Kazakistanlı futbolcu için 4.5 milyon Euro seviyesine çıkmaya hazır olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 80 milyon Euroluk yıldız için geri sayıma geçti Fenerbahçe de devrede

‘Beşiktaş formasını mutlulukla giyer’

Birinci görev bölgesi olan 10 numara hattına ek olarak, kariyerinde daha önce; kaleci ve orta sahanın sağı hariç tüm alanlarda forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise forma giydiği 5 resmi maçta orta sahanın solunda süre aldı. Bakhtiyor Zaynutdinov’un temsilcisi Evgeny Novikov, oyuncusunun durumuyla ilgili olarak Fanatik’e yakın süre önce yaptığı açıklamada, “Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA’yla temas halinde. Eğer kulüpler anlaşırsa Bakhtiyor, Beşiktaş formasını mutlulukla giyer” ifadelerini kullanmıştı.

CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov’un piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

Yıldız oyuncuyla anlaşma tamam!

Beşiktaş, Arsenal’le ayrılığın eşiğinde bulunan Fildişi Sahilli sağ kanat Nicolas Pepe’yle ön anlaşmaya vardı. Oyuncuyla 2.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus karşılığında el sıkışan Kartal, deneyimli ismin İngiliz ekibinden ayrılıp boşa çıkmasını bekliyor. Arsenal menaceri Mikel Arteta’nın yeni sezon planlamasında bulunmayan ve takım kampına da alınmayan 1,83’lük hücumcunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi var. Geçen sezonu Nice’de kiralık olarak geçiren Pepe, kiralık olarak gidemeyeceği için ayrılmak zorunda...

Beşiktaş, 80 milyon Euroluk yıldız için geri sayıma geçti Fenerbahçe de devrede

Bedelsiz ayrılma garantisi...

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hücum hattında alternatifli bir kadro isteyen Güneş’in bu düşüncesi sonrası İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’den gündeme alınan Nicolas Pepe konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 28 yaşındaki sağ kanat için menaceri aracılığıyla girişimlere başlayan ve bir süredir görüşmelerini sürdüren Kara Kartal, deneyimli futbolcuyla ön anlaşma yaptı. Beşiktaş’ın Pepe’yle 2.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus karşılığında 3 yıllığına el sıkıştığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetim, Arsenal’den bedelsiz olarak ayrılma garantisi veren oyuncu menacerinden bu sözünü tutmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Santrfor da oynuyor

Geçen sezonu Fransa Lig 1 ekiplerinden Nice’te kiralık olarak geçiren 1,83’lük futbolcu, Arsenal menaceri Mikel Arteta’nın yeni sezon planlamasında yer almıyor. Takım kampına da alınmayan ve 1 yıllık sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncu, kısıtlı kontrat süresi gereği başka bir takıma kiralanamayacağı için ayrılmak zorunda. Arsenal’in 2019 yılında Lille kulübüne 80 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Pepe, İngiliz ekibinde 3 sezonda 112 maça çıkıp 26 gol attı. Fransa Mantes-la-Jolie doğumlu futbolcu, sağ kanata ek olarak santrfor hattında da forma giyebiliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 80 milyon Euroluk yıldız için geri sayıma geçti Fenerbahçe de devrede

Ali Koç da devrede

Rachid Ghezzal’ı müzmin sakatlığı yüzünden Arabistan’a satmak isteyen Kara Kartal, Nicolas Pepe’yi istiyor. FANATİK'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre ise; bu transferde ısrarcı olan Beşiktaş, son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bu oyuncuyla temas kurduğu bilgisine ulaştı. Daha önce yıldız oyuncunun temsilcisinden söz alan yönetimin, bu yönde çalışmalarını sürdürmesi ve transferde ısrarcı olması dikkat çekiyor.

Arsenal’in 2019 yılında Lille’den 80 milyon Euro ödeyip kadrosuna kattığı Pepe’nin şu andaki değeri 18 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

GÖKMEN ÖZCAN / FANATİK ÖZEL

Beşiktaş, 80 milyon Euroluk yıldız için geri sayıma geçti Fenerbahçe de devrede

YORUM YAZ