MENÜ

Beşiktaş yalanlamıştı... İtalya'dan bomba Igor Tudor iddiası: 2025'e kadar sözleşme

Şenol Güneş'le yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Burak Yılmaz'ın yerine geçeceği söylenen Hırvat teknik adam Igor Tudor Türkiye'ye geldi. Beşiktaş, Tudor iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıklasa da İtalya'dan bomba bir iddia geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş yalanlamıştı... İtalya'dan bomba Igor Tudor iddiası: 2025'e kadar sözleşme

Beşiktaş'ta olaylı Lugano maçının ardından istifa eden Şenol Güneş'in yerine yeni başkan belli olana kadar takımın başında Burak Yılmaz'ın olacağı açıklanmıştı. Genç teknik adam takımının başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılırken milli arada Galatasaray derbisinin hazırlıkları sürüyor.

Haberin Devamı

İKİ YARDIMCI AÇIKLANDI

Siyah-Beyazlılar'da Burak Yılmaz'ın iki yeni yardımcısı da açıklanmıştı. Tudor döneminde Galatasaray teknik heyetinde yer alan Hari Vukas ile Toni Modric, Burak Yılmaz'ın teknik ekibine katılmıştı.

Beşiktaş yalanlamıştı... İtalyadan bomba Igor Tudor iddiası: 2025e kadar sözleşme

TUDOR İSTANBUL'A GELDİ

Tudor'ın iki eski yardımcısının Beşiktaş'ta göreve başlamasının ardından Tudor'un Siyah-Beyazlılar'ın başına geçeceği iddia edilmişti. Milli aranın sona ermesinin ardından Hırvat teknik adamın görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a geldiği iddia edildi.

Beşiktaş yalanlamıştı... İtalyadan bomba Igor Tudor iddiası: 2025e kadar sözleşme

ÇEBİ YALANLAMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçime kadar antrenör Burak Yılmaz’la devam etme kararını açıklarken Tudor iddialarını ise şu cümlelerle yalanlamıştı:

Gündemimizde yeni bir teknik direktör yok. Yeni teknik direktörün kim olacağına, yeni başkan ve yönetim kurulunun karar vermesi etik olur. Ben, bana yapılanı kimseye yapmam. Burak Yılmaz hocanın başarılı olma şansı çok daha fazla çünkü takımı ve oyuncuları iyi tanıyor. Başka bir teknik direktör geldiğinde zamana ihtiyacı olacak. Bu nedenle Burak Yılmaz ile yola devam ediyoruz. Şu dönemde Burak Yılmaz’dan başka bir hocayla çalışmak hem riskli olur hem de etik olmaz.

TEMSİLCİSİYLE GELDİ

Igor Tudor, Beşiktaşlı eski futbolcu ve temsilci Seriç ile birlikte İstanbul’a geldi. İki isim görüşmelerde bulunup, Galatasaray-Beşiktaş derbisini de izleyecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN TUDOR AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Tudor'un İstanbul'a Siyah-Beyazlılar için geldiği haberini resmi sitesinden yalanladı. Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır.

Galatasaray ile oynayacağımız müsabaka öncesi Kulübümüzdeki huzuru bozmak amacıyla menajer oyunlarıyla masa başında üretilen haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

2 yıllık sözleşme

Siyah-Beyazlılar'dan yalanlama gelse de ünlü İtalyan gazeteci Nico Schira da yeni bir iddia ortaya attı. Schira, Kara Kartal'ın Tudor'la görüştüğünü ve 2025'e kadar sürecek 2 yıllık bir sözleşme sunacağını yazdı. 

Beşiktaş yalanlamıştı... İtalyadan bomba Igor Tudor iddiası: 2025e kadar sözleşme

 

YORUM YAZ